Cheia viselor: ce inseamna cand visezi ca esti animal?

Cheia viselor: ce inseamna cand visezi ca esti animal?
Cheia viselor: ce inseamna cand visezi ca esti animal?

Cheia viselor. Inca de la inceputurile umanitatii oamenii au incercat sa inteleaga semnificatia viselor. Si cand vorbim de semnificatia viselor nu putem sa nu amintim de modul freudian de analiza a viselor.

Cheia viselor. Exista anumite teme sau subiecte care apar in visele tuturor oamenilor: sa apara la o manifestatie dezbracati; sa-si piarda dintii; sa fie fugarit de un pradator sau animal infricosator.

Cheia viselor. Animalele apar in vise intr-o varietate de contexte. Cei mai multi dintre expertii descifrarea viselor considera ca animalele reprezinta instinctele noastre de baza, dorintele primitive sau conexiunea cu natura. Tocmai de aceea visam animale in momentele grele din vietile noastre.

Cheia viselor. Exista un inteles universal al viselor despre animale, insa fiecare dintre noi avem propria relatie cu diverse creaturi. Pentru a ne intelege visele, pe langa semnificatia generala, trebuie sa intelegem ce inseamna un animal anume pentu nou si ce iti spune instinctul ca reprezinta el in viata reala.

Cheia viselor. Cateva animale par a-si face aparitia in mod regulat. Spre exemplu, pentru ca pisicile si cainii sunt atat de importanti in viata de zi cu zi, devin importanti si in vise.

Ca regula generala, pisicile reprezinta independenta, sexualitatea feminina si natura ascunsa. In schimb, cainii reprezinta sociabilitatea, loialitatea, fidelitatea si natura masculina. Daca, animalul maraie, inseamna ca natura ta agresiva incearca sa iasa la suprafata. Asa ca incearca sa nu musti pe cineva in viata reala.

Sursa
 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Rugaciune la vreme rea. Se spune in fiecare seara si se tine post

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies