Exatlon 17 aprilie. Discutii aprinse intre Giani Kirita si Diana Belbita inainte de eliminare! "Larisa a adus mai multe puncte decat tine"

Exatlon 17 aprilie. Discutii aprinse intre Giani Kirita si Diana Belbita inainte de eliminare!
Exatlon 17 aprilie. Discutii aprinse intre Giani Kirita si Diana Belbita inainte de eliminare! "Larisa a adus mai multe puncte decat tine"

 

In drum spre Arena, Faimosii au avut parte de tensiuni ca urmare a discutiilor despre persoanele propuse spre eliminare.

Cele 3 fete au fost convinse ca una din ele va pleca acasa, ca urmare a voturilor baietilor si dupa ce Valentin si Vladimir au obtinut imunitate.

Diana Belbita, cea care a legat o prietenie stransa cu baietii din echipa ei, a ridicat problema si, cu stupoare, a aflat ca e in pericol sa fie eliminata.


Giani a fost extrem de transant cu ea, dupa ce Diana a incercat sa il convinga ca merita mai degraba ea sa ramana in concurs, decat Larisa.

"De ce esti tu mai buna decat Larisa? Hai sa o luam logic, Larisa a adus mai multe puncte decat tine", i-a spus Giani.

"Ati avut asta pregatita de la inceput. Eram sigura. Nu are sens sa mai continuam discutia", a spus, dezamagita, Belbita.

"Din 7 trasee tu nu poti sa faci 3, fiindca nu stii sa inoti! Cum ai vrea ca oamenii astia sa fie propusi in fata ta, cand tu ai acest minus?", i-a spus Vladimir.


 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Cine este barbatul de care s-a indragostit Diana Belbita in competitia Exatlon? Sa fie un Razboinic cel care i-a furat inima "Printesei"? Imaginile care o dau de gol

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies