Vladimir Draghia a dat de pamant cu Diana Belbita: "Face pe victima si manipuleaza". Ce cuvinte grele i-a spus chiar in fata

Vladimir Draghia a dat de pamant cu Diana Belbita:
Vladimir Draghia a dat de pamant cu Diana Belbita: "Face pe victima si manipuleaza". Ce cuvinte grele i-a spus chiar in fata

In drum spre Arena, Faimosii au avut parte de tensiuni ca urmare a discutiilor despre persoanele propuse spre eliminare.

Diana Belbita, cea care a legat o prietenie stransa cu baietii din echipa ei, a ridicat problema si, cu stupoare, a aflat ca e in pericol sa fie eliminata.
Giani a fost extrem de transant cu ea, dupa ce Diana a incercat sa il convinga ca merita mai degraba ea sa ramana in concurs, decat Larisa.

"De ce esti tu mai buna decat Larisa? Hai sa o luam logic, Larisa a adus mai multe puncte decat tine", i-a spus Giani.

"Ati avut asta pregatita de la inceput. Eram sigura. Nu are sens sa mai continuam discutia", a spus, dezamagita, Belbita.

"Din 7 trasee tu nu poti sa faci 3, fiindca nu stii sa inoti! Cum ai vrea ca oamenii astia sa fie propusi in fata ta, cand tu ai acest minus?", i-a spus Vladimir.

Mai mult, la Arena, Vladimir i-a mai spus cateva cuvinte desi nu a propus-o spre eliminare: "Reactia ei a fost foarte violenta cand am vorbit despre eliminari.

Ii place sa faca pe victima. Vrea sa se scoata mereu din situatii si manipuleaza prin ceea ce spune", a completat Vladimir.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

S-a aflat motivul pentru care Stefan de la Exatlon a jucat atat de prost in saptamana trecuta! Fanii au spus ca el sufera dupa plecarea Alinei, dar, de fapt...

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Cele mai sexy imagini cu Alina de la Exatlon! "Sunt deja incinsa" Fosta Razboinica a recunoscut ce operatii are

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies