Sore, aparitie de senzatie in cizme din paiete argintii

Sore, aparitie de senzatie in cizme din paiete argintii
Sore, aparitie de senzatie in cizme din paiete argintii

Aflată în promovarea noului său single, ”Sărută-mă şi taci”, Sore este foarte activă pe reţelele de socializare şi în platourile emisiunilor de televiziune.

Apariţiile cântăreţei sunt de fiecare dată admirate şi comentate de către numeroşii săi fani, iar admiratoarele se inspiră din ţinutele sale vestimentare.

Recent, Sore a reuşit să transforme o pereche de cizme din paiete, material considerat de unii ca fiind prea sclipitor, într-o piesă statement al unei ţinute de zi.

Artista a obţinut un efect ”street glamorous”, mixând o rochie mulată şi un sacou supradimensionat în carouri cu o pereche de cizme din paiete argintii, creată de designerul Eugeniu Garkoniţă.

Încălţările au fost făcute la comandă pentru Sore, fiind mărimea 39 şi cu lungimea de 80 de centimetri.

”Sore a echilibrat perfect ţinuta sa, reuşind să integreze o piesă strălucitoare precum cizmele din paiete, într-o ţinută casual, această idee fiind o adevărată sursă de inspiraţie”, a spus  designerul.
 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Vladimir Draghia a dat de pamant cu Diana Belbita: "Face pe victima si manipuleaza". Ce cuvinte grele i-a spus chiar in fata

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Iulia Albu, impresionata de o vedeta din Romania: "Imi place mult, spre foarte mult". Cine a reusit sa ii smulga cuvinte de lauda

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies