Durere pentru Vladimir Draghia! A inceput sa planga in jungla! “I-am cantat o melodie despre mama si nu si-a putut retine lacrimile”!

Vladimir Draghia
Durere pentru Vladimir Draghia! A inceput sa planga in jungla! “I-am cantat o melodie despre mama si nu si-a putut retine lacrimile”!

“Faimosul” Vladimir Draghia este o fire sensibila, mai ales cand este departe de casa!

 

Vladimir Draghia pare unul dintre cei mai puternici concurenti de la Exatlon! “Faimosul” exceleaza in marea majoritate a probelor, in plus, el se detaseaza si ca lider in Republica Dominicana, intrucat spusele sale au o mare greutate!

Vladimir Draghia a plans in jungla! Se canta o doina despre mama

Cu toate acestea, dincolo de imaginea pe care oamenii o vad pe micul ecran, Draghia este o persoana sensibila! Elena Merisoreanu, cantareata de muzica populara care a fost cu el in jungla, intr-un show de televiziune de acum cativa

ani, a facut o dezvaluire surprinzatoare. (incredibil, cui i-a scris Vladimir Draghia o poezie! este una dintre cele mai frumoase femei din Romania)

“Am fost plecata cu el in Africa de Sud la emisiunea “Sunt celebru, scoate-ma de aici”! Este un copil atat de cuminte si atat de respectuos, incat nu ai ce sa-i reprosezi. Mi-e tare drag! Pe intreaga perioada in care am stat in pustietate, a fost un coleg minunat, nu se certa cu nimeni.

Eu le cantam cate o melodie tuturor seara, cand ne strangeam langa foc! Lui i-am cantat o doina despre mama si atat a fost de impresionat, incat a inceput sa planga! La finalul piesei, a venit la mine, m-a pupat si mi-a zis…”Merisor, de acum inainte, voi asculta muzica populara”! Frumos”, au povestit Elena Merisoreanu!

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Maria Ghiorghiu, un nou avertisment infiorator: “Doua cutremure intr-unul singur!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies