Mihaela Radulescu i-a facut o declaratie de dragoste lui Felix, asa cum numai ea stie sa o faca

Mihaela Radulescu i-a facut o declaratie de dragoste lui Felix, asa cum numai ea stie sa o faca
Mihaela Radulescu i-a facut o declaratie de dragoste lui Felix, asa cum numai ea stie sa o faca

Mihaela Radulescu isi alinta iubitul ori de cate ori are ocazia. De ziua lui, vedeta i-a facut o declaratie de dragoste cum numai ea stie sa o faca.

 

Felix Baumgartner si Mihaela Radulescu au o relatie amoroasa de cativa ani, iar recent, iubitul frumoasei vedete a implinit 49 de ani.

Ieri, sportivul s-a bucurat de o zi de nastere cu multe tandreturi. Mihaela Radulescu i-a facut o declaratie de dragoste asa cum numai ea stie sa o faca. Focoasa bruneta a postat o fotografie in care isi saruta iubitul, pregatit pentru un zbor cu avionul.

Diva de Monaco a alaturat si un mesaj, ca simbol al iubirii pe care i-o poarta lui Felix.

 

 

 

"La mulţi ani, iubitul meu! Tu eşti curcubeul meu... si BARBATUL meu ...şi încă multe mai mult...", a scris Mihaela Radulescu.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Horoscop Camelia Patrascanu pentru weekend! Astrologul trage un semnal de alarma: certuri si neintelegeri

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies