Mariana este in al 9-lea cer de fericire! Dorinta fostei Razboinice s-a indeplinit: " Va multumesc tuturor celor care ati avut incredere"

Mariana este in al 9-lea cer de fericire! Dorinta fostei Razboinice s-a indeplinit:
Mariana este in al 9-lea cer de fericire! Dorinta fostei Razboinice s-a indeplinit: " Va multumesc tuturor celor care ati avut incredere"

Mariana, fosta concurenta din echipa Razboinicilor, este in culmea fericirii!

Mariana a anuntat pe o retea de socializare ca a participat la o noua competitie, iar experienta de la Exatlon a ajutat-o foarte mult. Fosta concurenta a castigat un premiu. 

"+33 grade la ora 17 erau in Parcul Ruffini, pe o parte a parcului ne a bătut soarele n cap, deoarece unii copaci nu aveau frunze .Noroc cu Exatlon si căldură de acolo ca m a întărit si mai mult ,nu am tras chiar maxim ,dar vor veni si zile bune.

Va mulţumesc tuturor celor care aţi avut încredere in aceasta echipa, eu si Ben Ami", a scris Mariana pe Facebook. 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Diana Belbita, fata in fata cu mama lui Giani Kirita! Nu s-au menajat deloc!

IMAGINI RARE cu Meghan Markle în costum de baie! Ce BOMBĂ SEXY e soția Prințului Harry. A arătat TOT în aceste fotografii!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Povestea cutremurătoare a Mariei Diana, tânăra de 19 ani ucisă de un urs: ”Nu răspunde nimeni”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ce relație era, de fapt, între tânărul care o însoțea și Diana Maria! Mama fetei ucise de urs în Munții Bucegi a dezvăluit adevărul

VIDEO „Nenorocirea s-a întâmplat” Mărturiile cutremurătoare ale iubitului fetei omorâte de urs! Greșeala imensă pe care au făcut-o cei doi i-a adus tinerei un sfârșit crunt


Cookies