Ana Roman, fosta iubita a lui Catalin Cazacu si-a facut o afacere pentru femei!

Ana Roman, fosta iubita a lui Catalin Cazacu si-a facut o afacere pentru femei!
Ana Roman, fosta iubita a lui Catalin Cazacu si-a facut o afacere pentru femei!

Ana Roman, fosta iubita a lui Catalin Cazacu nu a stat sa-si planga de mila dupa despartirea sa de “faimosul” de la Exatlon si s-a apucat sa faca bani.

 

Ana Roman se dovedeste a avea o fire foarte creatoare. De profesie make-up artist profesionist, Ana Roman a facut de curand un pas indraznet si s-a apucat de design vestimentar. 

 

Ideea de afaceri i-a fost sugerata de prietenele ei si a luat nastere dintr-o mare pasiunea de a sa, cea pentru pijamalele pentru femei.

 

“Lucrez de ceva timp sa lansez o serie de pijamale pentru femei. Mereu imi cautam pijamalute pentru mine si niciodata nu-mi gaseam cum mi le imaginam eu, cum mi le doream. Asa ca m-am hotarat sa-mi fac singura pentru mine. Prietenele mele au vrut si ele si apoi prietenele prietenelor lor au dorit si ele si tot asa. Si, de aici a aparut ideea de a realiza o colectie, ca prea le indrageste toate lumea.

Pijamalele sunt sexy dar si dulci si inocente in acelasi timp. Sunt singura in proiectul acesta. Lucrez singura la colectia mea, sper sa o finalizez in maximum doua saptamani”, a declarat Ana Roman pentru kfetele.ro.

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Editie cu suspans! Ce se va intampla cu Faimosii si Razboinicii de la Exatlon, marti seara

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Horoscop de weekend, 19-20 octombrie 2024: Zodia care o să îndure adevărate drame și greutăți. Această durere îi „pune capac”, ajungând în pragul disperării

Bianca Dragusanu, cele mai intime detalii despre dragoste: "Dupa etapa hormonala, vine perioada in care noi..."

Patrick și Bianca, apariție inedită pe Internet! Fotografia cu cei doi a adunat mii de aprecieri și comentarii de la fani: „Cel mai frumos cuplu al momentului”

VIDEO Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires


Cookies