Geanina isi forteaza eliminarea de la Exatlon? Ce strategie a folosit concurenta din echipa Faimosilor

Geanina isi forteaza eliminarea de la Exatlon? Ce strategie a folosit concurenta din echipa Faimosilor
Geanina isi forteaza eliminarea de la Exatlon? Ce strategie a folosit concurenta din echipa Faimosilor

In editia Exatlon de marti seara, Valentin, Catalin Cazacu si Geanina au fost nominalizati spre eliminare. Ciudat este faptul ca Geanina s-a schimbat in ultimele emisiuni Exatlon. Ea pare ca aplica o strategie pentru a fi eliminata.

Geanina este ultima concurenta venita la Exatlon, ea inlocuind-o la inceputul lunii aprilie pe Anca Surdu, care a parasit competitia din motive medicale.

Venita in competitia la mai bine de doua luni de la debutul ei si stiind cum sunt impartite taberele de fani, Geanina pare ca aplica o strategie acum. Desi initial, ea a l-a criticat pe Giani, cel putin in interviuri, acum pare ca incerca sa o imite pe Diana Belbita, care ii tinea isonul acestuia atunci cand arunca vorbe grele catre Razboinci.

Mai mult, se pare ca Geanina este chiar cea care in ultimele emisiuni il ataca pe Ionut, un concurent ce are puternica sustinere din partea fanilor. Sa incerce astfel Geanina sa atraga antipatia telespectatorilor si astfel sa fie cea eliminata?

De altfel, Geanina a si marturisit dupa o noapte de cosmar cand a avut loc o furtuna si un cutremur, ca e tare speriata de un eventual tsunami, casa unde stau Faimosii fiind foarte aproape de ocean.

"Dintr-o data parca as vrea acasa”, a spus Geanina intr-o discutie cu Larisa.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Silvia de la “Bravo, ai stil! All Stars” nu se simte bine! Anuntul care i-a speriat pe fani

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies