Adevaratul motiv pentru care Laura Cosoi s-a despartit de Smiley. Bunica actritei a dezvăluit tot

Adevaratul motiv pentru care Laura Cosoi s-a despartit de Smiley. Bunica actritei a dezvăluit tot
Adevaratul motiv pentru care Laura Cosoi s-a despartit de Smiley. Bunica actritei a dezvăluit tot

Smiley şi Laura Cosoi au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz şi multă lume s-a întrebat care a fost motivul pentru care s-au despărţit. Bunica actriţei, Maria Cosoi, a dezvăluit tot chiar înainte ca frumoasa blondă să se căsătorească cu Cosmin Curticapean, în 2015.

Bunica Laurei a vorbit deschis despre relaţia nepoatei ei cu artistul şi a dezvăluit motivul pentru care cei doi s-au despărţit, într-un interviu mai vechi.

 

Bunica a mărturisit că Laura s-a despărţit de Smiley pentru că acesta nu voia să se căsătorească, întrucât îşi doreşte să fie burlac până la vârsta de 40 de ani. Deşi se iubeau foarte mult, el nu a vrut să facă marele pas, chiar dacă Laura i-a spus că-şi doreşte acest lucru.

 

„L-am cunoscut pe Smiley aici, la noi pe terasă. Am stat de vorba cu el şi mi-a plăcut mult. Replicile pe care i le-a dat el Laurei când a zis « hai să ne căsătorim » nu mi-au plăcut, însă „A zis că el nu se însoară, adică nu face căsătorie şi să rămână aşa. Laura a zis că nu e creştineşte să rămână o viaţă aşa, până când el o să vrea să facă o căsătorie”, a povestit Maria Cosoi.

 

„După ce Smiley i-a spus că nu-şi citeşte căsătoria până la 40 de ani, Laura l-a luat pe nepotul meu şi s-a dus cu maşina unde are Smiley  casa, lângă o mănăstire, lângă Bucureşti. Când a venit Smiley acasă, a găsit casa goală. El a venit şi a căutat-o şi ea i-a spus: rămânem prieteni, atât! Gata! A treia seară, el a venit şi a cântat aici, într-o discotecă în Păcurari.

Acolo a fost şi nepotul meu, care mi-a zis: « mamă Mioara, dacă ai şti… După concert, ne-am dus undeva şi Smiley a cumpărat cinci sticle de whisky şi ne-am îmbătat toţi, numai el nu a băut. Şi m-a rugat: Laur, vorbeşte cu Laura să se împace cu mine. Te rog, vorbeşte cu ea! Mamă, a plâns Smiley după Laura », mi-a zis nepotul. (…) Laura a considerat că dacă publicitatea şi câştigul sunt mai importante decât căsătoria lor, să rămână cu ele”, a completat Maria Cosoi în cele din urmă.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici. Previziuni pentru saptamana 29 aprilie - 5 mai 2018. Zodia care beneficiaza de protecţie divina dubla

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies