Alessandra Stoicescu, in costum de baie, la plaja

Alessandra Stoicescu, in costum de baie, la plaja
Alessandra Stoicescu, in costum de baie, la plaja

Alessandra Stoicescu a avut parte de curand de o dubla aniversare: implinirea varstei de 42 de ani si 5 ani de la casatoria sa. Vedeta tv a sarbatorit evenimentele alaturi de sotul ei, departe de tara, intr-o vacanta de vis petrecuta in Maldive. 

 

Foarte atenta cu viata privata si aparitiile sale publice, Alessandra Stoicescu ne ofera surpriza inceputului de sezon estival. 

La sfarsitul saptamanii trecute, realizatoarea si prezentatoarea tv, cunoscuta pentru conduita sa publica fara cusur si seriozitate, a fugit in vacanta in Maldive, departe de lumea dezlantuita din Bucuresti. 

  

 

Vacanta a fost planificata din vreme si a devenit un obicei pentru vedeta de televiziune. In fiecare an, la finalul lunii aprilie, stirista pleaca 10 zile intr-o vacanta exotica alaturi de sotul ei, Sergiu Constantinescu.

Anul acesta, cei doi au sarbatorit aniversarea Sandrei, care a implinit 42 de ani pe 28 aprilie, dar si 5 ani de la casatoria lor. 

Dupa cum se vede in fotografii, Alessandra Stoicescu arata fantastic si are un corp cu forme frumoase si de invidiat pentru o persoana de 42 de ani. 

 

"Am revenit in Maldive pentru ca ne place foarte mult.

Aici, grija de a pastra natura cat mai neatinsa ajuta ca totul sa fie intr-un echilibru perfect si de o frumusete rara. Maldivele sunt amenintate de cresterea nivelului marii, de incalzirea apelor care afecteaza coralii si atunci simti preocuparea asta permanenta: de la snorkeling cand esti rugat sa nu atingi vietatile marine si pana la convietuirea cu animalutele de peste tot, micile soparle si alte vietati! Alegem mereu destinatii de plaja in aceasta vacanta, in care sarbatorim ziua mea de nastere si data casatoriei. 
Pe aceasta insula ti se recomanda din start: fara tocuri (noi recomandam desculti, consumul de fructe proaspete si relaxare. Iar eu, intr-adevar mananc fructe multe si beau cocktail-uri “virgine” adica fara alcool", a declarat Alessandra Stoicescu.

 

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Se schimba regulile la EXATLON! Competitia intra in faza finala

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies