Vremea se schimba in urmatoarele zile! ANM a emis prognoza pe o saptamana: "Valori usor scazute pentru aceasta perioada"

Vremea se schimba in urmatoarele zile! ANM a emis prognoza pe o saptamana:
Vremea se schimba in urmatoarele zile! ANM a emis prognoza pe o saptamana: "Valori usor scazute pentru aceasta perioada"

 

 

Vremea rea s-a instalat si in Bucuresti, dupa mai multe zile cu temperaturi de vara. In urmatoarea perioada se anunta ploi si temperaturi mai mici decat media pentru aceasta perioada. 

 

Miercuri, 9 mai 2018, continua sa ploua. Temperaturile mai scad putin, cu 3 grade, maxima fiind de 23 de grade Celsius. 

 

Joi, 10 mai 2018, ploile vor continua. Temperaturile vor fi aceleasi, maxima de 23 de grade Celsius, minima de 13. 

 

Ploile continua si vineri, 11 mai 2018. Vantul va sufla moderat in toate zilele, iar maxima de vineri va fi de 24 de grade Celsius. 

 

Sambata, 12 mai, se opresc ploile, dar continua sa fie innorat.

Duminica, 13 mai, vor fi 24 de grade, iar cerul in mare parte insorit. 

 

 

ANM a publicat astazi si vremea pe regiuni, precizand ca-n Muntenia va fi urmatoarea prognoza: ”Pe fondul unor mici variatii ale temperaturii aerului de la o zi la alta, aproape intreg intervalul de prognoza va fi caracterizat de o vreme relativ calda pentru aceasta perioada.

Astfel, media regionala a temperaturilor maxime va fi de 25...27 de grade, cu valori usor mai scazute in perioada 12 – 18 mai, cand, in medie, sunt prognozate maxime de 23...24 de grade, potrivit dcnews.

 

Temperaturile minime vor inregistra in perioada 7 – 12 mai o medie de 12...15 grade, apoi vor fi usor mai scazute, spre medii de 10...11 grade. Instabilitatea atmosferica se va manifesta local, in special in timpul dupa-amiezelor, cu o probabilitate mai ridicata in perioada 9 – 12 mai, dar si dupa data de 15 mai.”



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Giani Kirita, in locul lui Oltin la Exatlon? Faimosul a dezvaluit, in direct: "Gata, inapoi la vulturi"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum îl ajută Mihai Trăistariu pe fratele care i-a incendiat casa: "Știți că nu are o situație prea bună"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies