Exatlon 12 mai. Vladimir Draghia, extrem de emotionat cand a vorbit cu Alice, iubita lui, la telefon! "Cand ma intorc vreau sa stam 3 zile inchisi in casa, iar apoi..."

Exatlon 12 mai. Vladimir Draghia, extrem de emotionat cand a vorbit cu Alice, iubita lui, la telefon!
Exatlon 12 mai. Vladimir Draghia, extrem de emotionat cand a vorbit cu Alice, iubita lui, la telefon! "Cand ma intorc vreau sa stam 3 zile inchisi in casa, iar apoi..."

 

Vladimir Draghia a reusit sa primeasca motivatia necesara pentru a duce concursul la bun sfarsit. Dupa ce au castigat proba de comunicare, Faimosii au vorbit cu cei dragi de acasa.

Vladimir Draghia s-a simtit cu totul altfel dupa ce a reusit sa schimbe cateva cuvinte cu iubita lui, Alice.
"Ce faceti bai stirbelor?", a spus Vladimir, in momentul in care a auzit vocea lui Alice, mama fetitei lui.

"Da, suntem foarte bine. Mai e atat de putin incat....Da, mai pot. Vreau sa fii bine, ca daca te vad suparat... Adica nu vreau sa te mai vad suparat. Esti super bun.", i-a spus Alice.
"Cand vin acasa, stam 3 zile inchisi in  casa, in pat, ne uitam la filme, iar apoi mergem la mare, mergem undeva. Plecam o saptamana.", i-a spus Vladimir.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Ti-ar placea sa o vezi pe aceasta bomba sexy la Exatlon? A devenit cunoscuta la un show de talente si are o conditie fizica de invidiat. "As vrea sa ma inscriu, as fi un Giani Kirita varianta feminina"! EXCLUSIV!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies