Shadi, sotul Larisei, despre trauma din viata sotiei lui: "Tatal Larisei semana cu Giani Kirita. A fost un luptator"

Shadi, sotul Larisei, despre trauma din viata sotiei lui:
Shadi, sotul Larisei, despre trauma din viata sotiei lui: "Tatal Larisei semana cu Giani Kirita. A fost un luptator"

 

Larisa, concurenta care a reusit sa isi uimeasca chiar si propria familie, cu evolutia ei de la Exatlon, si-a pierdut parintele in urma cu jumatate de an.
Larisa a fost profund afectata de moartea tatalui ei, iar acesta a fost si motivul pentru care a decis sa se inscrie la Exatlon.

Shadi, sotul ei, a venit la WOWbiz si a vorbit despre Larisa si familia lor.

"Se descurca chiar bine, am fost si noi uimiti de performanta ei. Eu am crezut ca se duce acolo pentru 2 saptamani sau o luna si apoi sa se intoarca inapoi. Eu o stiu pe Larisa, e foarte puternica, dar faptul ca murise tatal ei cu 3-4 luni inainte de concurs, intrase in foarte mare depresie.

Am vazut ca s-a schimbat si cum este ea, la comportament.

Intr-o zi, stateam la televizor si era reclama cu inscrierea la Exatlon. Si a spus ca vrea sa se duca.
Tatal Larisei a fost cel mai bun tata din lume. Prima data cand l-am cunoscut a fost in 2011. Semana, intr-adevar, cu Giani Kirita. Era un luptator.(...)

Noi am stat 5 ani in Dubai, lucram amandoi acolo. Cand ne-am intors in tara m-am apropiat de el, cred ca a tinut la mine mai mult decat a tinut propriul meu tata.

Mama Larisei sufera foarte mult, se duce zilnic la cimitir, aprinde lumanari, pune flori. Larisa tinea prea mult la familie, nu am mai vazut o legatura asa puternica intre ei.", a spus Shadi.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Prima reactie a Roxanei, fiica lui Giani Kirita, dupa ce s-a impacat cu fostul iubit. "A trebuit sa ii impacam si pe cei din familiile noastre" Exclusiv!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies