Ionut Sugacevschi, primele declaratii dupa ce a pierdut in fata lui Vladimir Draghia! "Imi pare rau ca nu am reusit sa castig. Am fi facut nunta anul asta, ne-am fi luat o casa"

Ionut Sugacevschi, primele declaratii dupa ce a pierdut in fata lui Vladimir Draghia!
Ionut Sugacevschi, primele declaratii dupa ce a pierdut in fata lui Vladimir Draghia! "Imi pare rau ca nu am reusit sa castig. Am fi facut nunta anul asta, ne-am fi luat o casa"

 

Ionut Sugacevschi, finalistul din echipa Razboinicilor, a pierdut la voturi in fata lui Vladimir Draghia. Sportivul este dezamagit ca nu a reusit sa castige premiul de 100.000 euro. Ionut si-ar fi dorit sa-i ofere sotiei sale o nunta ca-n povesti si o casa la care viseaza de multa vreme.

 

"Sa nu fie suparat. Sa ai incredere in tine. Sunt mandra de tine", a declarat mama lui Ionut.

 

Chiar daca nu este el marele castigator. Sotia si mama lui Ionut il asteapta acasa si spun ca sunt tare mandre de el si de ce a realizat in concurs.

 

"Abia astept sa va vad si sa va strang in brate. Nu o sa mai plec de langa voi niciodata. Nu vreau sa va fac sa suferiti.

Am o durere in suflet ca nu am putut castiga acest joc. Am facut tot ce mi-a stat in putere sa ajung aici, pe acest loc. Imi pare rau ca nu am reusit sa castig. Am fi facut nunta anul asta, ne-am fi luat o casa. Voiam sa facem nunta chiar anul asta. Nu mai am cuvinte. Ma bucur pentru Vladimir. Ma bucur pentru tot ce am facut in acest concurs.
Le multumesc tuturor celor care m-au votat. Imi pare rau daca am dezamagit echipa  Razboinicilor. Ii port mereu in suflet", a spus Ionut dupa ce a pierdut in fata lui Vladimir. 

 

"Pentru noi esti un invingator. Suntem foarte mandri de tine. Noi toti suntem alaturi de tine si te-am sustinut", a spus Nela, sotia lui Ionut. 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

FINALA EXATLON. Vladimir Draghia este MARELE CASTIGATOR de la EXATLON! A luat premiul de 100.000 de euro

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies