Transformarea unei actrite celebre! Ce a ajuns sa faca dupa ce a disparut de pe micile ecrane

Transformarea unei actrite celebre! Ce a ajuns sa faca dupa ce a disparut de pe micile ecrane
Transformarea unei actrite celebre! Ce a ajuns sa faca dupa ce a disparut de pe micile ecrane

Desiree Malonga, actrita devenita celebra dupa aparitia in sitcomul "Trasniti din NATO", a avut o cariera meteorica. Desi extrem de talentata, frumoasa pana peste poate, simpatica mulatra a trecut prin momente dificile in urma cu cativa ani si, retrasa din lumea artistica, s-a dedicat familiei. Nici nu avea alta variata, e adevarat, ea devenind mama singura dupa o despartire de-a dreptul dureroasa.

E adevarat, a mai cochetat putin cu actoria, reusind sa apara in ipostaze cat se poate de deocheate in fata camerei web, banuindu-se ca ar face videochat, lucru insa nedemonstrat decat de imaginile aparute la acea

vreme, in presa. Iar de atunci, Desiree Malonga a disparut. Doar ca noi am aflat cum s-a reorientat profesional frumoasa mulatra care a reusit, de-a lungul vremii, sa ii innebuneasca pe barbati cu formele ei. Si, aratand mai bine ca niciodata, dovedind o forma fizica perfecta, Desiree a reusit, dupa cateva luni de studiu, sa devina instructor de fitness, urmand sa se ocupe de clientii "premium" ai unei sali de antrenamente celebra in Bucuresti.

In urma cu trei ani, Desiree a devenit doamna Maftei, dupa ce s-a casatorit "la foc automat" cu un barbat pe care il stia doar de cateva luni. Mulatra nu a prea avut noroc în dragoste. Ea a mai avut in trecut o relatie cu un tanar care, dupa ce a aflat ca Desiree Malonga a ramas gravida, s-a despartit de ea, asa ca frumoasa mulatră a fost nevoita sa isi creasca singura fetita.

(Autor: Calin Pelian)



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Nella, sotia lui Ionut s-a fotografiat cu un Faimos! Cine este favoritul ei de la Exatlon, din echipa adversa: "Un om deosebit"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Primele cuvinte oficiale ale iubitei lui Vladimir Draghia, dupa ce Faimosul a castigat Exatlon: "Vladimir s-a lasat dus de val"

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies