Giani Kirita si Catalin Cazacu, interviu savuros despre certurile de la Exatlon! De la ce plecau problemele: "Nu te mai suport"

Giani Kirita si Catalin Cazacu, interviu savuros despre certurile de la Exatlon! De la ce plecau problemele:
Giani Kirita si Catalin Cazacu, interviu savuros despre certurile de la Exatlon! De la ce plecau problemele: "Nu te mai suport"

 

Proaspat intorsi de la Exatlon, din junga Republicii Dominicane, Catalin Cazacu si Giani Kirita au pasit pe covorul rosu. Cei doi au povestit despre experienta Exatlon, despre efectele competitiei, dar si despre micile tachinari din concurs.

 

"Nu ne-am ales tinutele pentru seara asta. Nu ne-am imbracat niciodata de la nimeni. Interviul asta ar trebui sa fie in padure. As da orice in viata sa mai repet experienta Exatlon.

Sa nu mai fie atat de lung. Daca ar tine mai putin, trei luni jumate, as mai participa. Patru luni de zile, atunci cand deschideam ochii, ii vedeam fata. Mars, mars, ca nu te mai suport", a spus Giani Kirita. 

"Eu m-am imbracat prost tot timpul. La mine nu e o surpriza. Sunt nevorbit. Am privirea asta pentru ca nu sunt obisnuit sa vorbeasca lumea cu mine. 

As da orice sa am noroc si in dragoste. Este foarte greu sa petreci 24 de ore cu cineva, zi de zi. Fara televizor, fara o carte", a spus Catalin Cazacu.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Nicole Cherry a iesit la terasa cu fotografii ei personali. Uite cum au surprins-o paparazzii pe Ciresica

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies