Adelina Pestritu a facut o pasiune pentru palarii

Adelina Pestritu a facut o pasiune pentru palarii
Adelina Pestritu a facut o pasiune pentru palarii

Graviduta Adelina Pestritu arata si se simte excelent in perioada maternitatii. Prezenta joi seara la o petrecere de revista, vedeta tv a purtat un outfit ultra elegant care includea un accesoriu sic - o palarie.

Intrata in ultimul trimestru de sarcina, Adelina Pestritu este mai stralucitoare ca niciodata. Viitoarea mamica infloreste de la o zi la alta, are un tonus bun si e din cale afara de eleganta.

Asa s-a intamplat si joi seara, la petrecerea aniversara a revistei Viva!, unde Adelina Pestritu a reusit sa atraga din nou toate privirile cu tinuta sa super eleganta.

Acesta era formata dintr-o rochita cu croi drept potrivit perioadei pe care Adelina Pestritu o traverseaza in prezent.

Rochita masca perfect burtica de graviduta si nu o punea deloc in evidenta, tinuta fiind completata cu un accesoriu sic – o palarie.

“Am urmarit nunta regala si mi-a placut foarte mult. M-am indragostit de Meghan, o frumusete si o eleganta rar intalnita. La nunta regala am vazut multe palarii si toate au fost pentru mine o sursa de insiratie. Cred ca noi femeile ar trebui sa purtam mai des palarii, pentru ca ofera eleganta si prestanta, mai ales cand vorbim de un garden party.

Orice femeia isi poate gasi un model de palarie care sa o aranjeze si sa o puna intr-o lumina buna!”, ne-a declarat Adelina Pestritu.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cine o va ajuta pe Adelina Pestritu dupa nasterea fetitei; “Sta la doua stazi de noi!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies