Sora cantaretei Elena Gheorghe, sexy cu 3 luni inainte de a naste

Sora cantaretei Elena Gheorghe, sexy cu 3 luni inainte de a naste
Sora cantaretei Elena Gheorghe, sexy cu 3 luni inainte de a naste

Sora indragitei Elena Gheorghe, Ana Parvulescu, arata spectaculos cu 3 luni inainte de a naste.

Ana Parvulescu, sora cantaretei Elena Gheorghe este insarcinata in luna a sasea si urmeaza sa aduca pe lume cel de-al doilea copil al sau.

Sora Elenei Gheorghe va avea o fetita, exact cum si-au dorit atat ea cat si sotul ei, fotbalistul Paul Pirvulescu, dar si fiul lor, Lucas, in varsta de cinci ani.

Interesant este faptul ca, desi se afla in cel de-al doilea trimestru de sarcina, Ana si-a pastrat cochetaria si eleganta. Ea reuseste sa fie in continuare fermecatoare si sa aiba aparitii WOW! Drept dovada stau fotografiile pe care ea le-a realizat de curand, poze in care se vede ca sarcina ii prieste.

Ana Pirvulescu se declara o norocoasa pentru ca sarcina usoara i-a permis sa-si desfasoare la fel ca inainte activitatea profesionala.

Frumoasa blonda merge zilnic la atelierul ei de incaltaminte si nu isi neglijeaza nici blogul unde le va impartasi, in curand, urmaritorilor ei, momente deosebite din perioada sarcinii.

"Am o sarcina usoara, fara greturi, ameteli si pofte ciudate. Sunt norocoasa ca sunt mama de baiat si acum voi avea si o fetita!",  a declarat Ana Pirvulescu, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

 

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies