Ionut "Jaguarul" de la Exatlon, declaratie radicala! Ce spune despre oferta lui Vladimir Draghia de a se ocupa de nunta lui: "Nu am nevoie de nimic din partea lui. Chiar n-am"

Ionut
Ionut "Jaguarul" de la Exatlon, declaratie radicala! Ce spune despre oferta lui Vladimir Draghia de a se ocupa de nunta lui: "Nu am nevoie de nimic din partea lui. Chiar n-am"

 

 

Ionut "Jaguarul" a pierdut marele premiu Exatlon in fata lui Vladimir Draghia. Dezamagit ca nu a reusit sa-si tina promisiunea fata de sotia sa, Nella, Ionut a izbucnit in plans si si-a cerut scuze ca nu a putut sa duca visul lor pana la capat, acela de a face o nunta de vis si a-si cumpara o casa. 

 

Vladimir Draghia s-a oferit sa se ocupe de toate cheltuielile de nunta, emotionat fiind de reactia Razboinicului. 

 

Intr-un Live pe Facebook, atunci cand a fost intrebat de nunta promisa de Vladimir, Ionut a spus raspicat ca nu are nevoie de nimic din partea lui, ca se descurca singur. 

 

 

"Nu am nevoie de nimic din partea lui.

Chiar n-am nevoie. Nu as accepta niciodata asa ceva din partea nimanui", a spus Ionut. 

 

"Cu siguranta ne putem face si singuri nunta", a spus Nella.

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Alex si Stefan de la Exatlon, detalii din culisele Exatlon! Ce spun Razboinicii despre experienta din Dominicana: "Eram frustrat"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies