Vladimir Draghia, despre ce s-a intamplat cu Ionut Jaguarul in finala: "Se folosea de lacrimile lui ca sa ii faca pe telespectatori sa il voteze"

Vladimir Draghia, despre ce s-a intamplat cu Ionut Jaguarul in finala:
Vladimir Draghia, despre ce s-a intamplat cu Ionut Jaguarul in finala: "Se folosea de lacrimile lui ca sa ii faca pe telespectatori sa il voteze"

Vladimir Draghia a vorbit despre decizia lui de a dona premiul cel mare castigat la Exatlon

Multi au fost cei care i-au reprosat ca a facut anuntul ca vrea sa doneze banii tocmai pentru a influenta votul telespectatorilor, iar el a recunoscut asta. Vladimir Draghia a marturisit la WOWBIZ ca nu i se pare un lucru gresit, mai ales pentru ca banii pe care urma sa ii castige ajungeau la niste copii care chiar au nevoie.

 

"Si mie mi-ar fi placut sa spun abia la sfarsit.

Sunt de acord cu Catalin. Daca nu castigam si spuneam ce as fi vrut sa fac cu banii, nu m-ar fi crezut nimeni. Nici acum nu ma crede! Stateam langa Ionut, plangea pentru a zecea oara in emisiune, cum muncea in Ibiza, se folosea de asta, de lacrimile lui pentru a indupleca telespectatorii si a-i face sa il voteze. E normal sa o faca. E normal sa vorbesti despre tine, sa emotionezi lumea, sa ii faci pe oameni sa te voteze.
Am vazut ca face apel la sentimentele publicului, mi se parea normal sa o fac si eu. Nu avea de ce sa imi fie rusine! E o cauza nobila!

 

Ionut a fost votat! Nu stiu de ce nu a castigat! Sunt aproape sigur ca a contat mult ca am spus ce vreau sa fac cu banii. Nu mi se pare de condamnat. Eu meritam sa castig tocmai de-asta.

Nu vad de ce as fi ascuns asta. E un concurs complex, nu doar sportiv. Deocamdata nu stiu cum se va proceda. Mi-ar placea sa se doneze direct, sa nu mai fie taxe, comisioane, mi-a fost rusine sa intreb ce o sa se intample cu banii", a declarat Vladimir Draghia.

 

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Vladimir Draghia, destainuiri despre relatia cu nabadai cu Giani Kirita: "E nebun, e dement si acum! Nu ai viata cu el" - Cine si cand a facut pasul spre impacare la EXATLON!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum îl ajută Mihai Trăistariu pe fratele care i-a incendiat casa: "Știți că nu are o situație prea bună"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies