Vladimir Draghia insista sa ii organizeze nunta lui Ionut "Rusu": "Oferta ramane valabila, eu tot sper ca o sa accepte"

Vladimir Draghia insista sa ii organizeze nunta lui Ionut
Vladimir Draghia insista sa ii organizeze nunta lui Ionut "Rusu": "Oferta ramane valabila, eu tot sper ca o sa accepte"

Vladimir Draghia nu intelege de ce Ionut Sugacevschi nu vrea ca el sa fie cel care sa se ocupe de organizarea nuntii lui cu Nela.

"Nu am sute de mii de euro in cont si pot sa arunc cu banii, m-am oferit sa o fac pentru ca am prieteni cu o plaja la mare, puteam sa vorbesc cu ei. Puteam sa vorbesc cu doi-trei sponsori pentru mancare, cu prieteni artisti pentru atmosfera. Eu, daca as fi fost in locul lui, as fi acceptat. Poate e un soi de mandrie din partea lui. I-am explicat ca nu fac asta din mila.

Ci pentru ca e un lucru inteligent sa ne organizam. De ce sa dai atatia bani? Inca e valabila oferta mea. Nu e tarziu. Eu inca mai sper ca se razgandeste, ca o sa ma sune, o sa aleaga o data si o vom fac", a declarat Vladimir Draghia dupa ce a aflat ca Ionut nu este de acord ca el sa se ocupe de organizarea nuntii lui cu Nela. 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Vladimir Draghia, emotionat pana la lacrimi cand vorbeste despre iubita lui! "Mi-a zis ca ajunsese sa creada ca nu o sa ma mai intorc de la Exatlon!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies