HOROSCOP IULIE 2018: Ce te asteapta in luna lui Cuptor! Cea mai ghinionista zodie. Ar putea pierde totul intr-o clipa!

HOROSCOP IULIE 2018: Ce te asteapta in luna lui Cuptor! Cea mai ghinionista zodie. Ar putea pierde totul intr-o clipa!
HOROSCOP IULIE 2018: Ce te asteapta in luna lui Cuptor! Cea mai ghinionista zodie. Ar putea pierde totul intr-o clipa!

HOROSCOPUL LUNII IULIE 2018. Conform calculelor astrologilor, in iulie vor fi la un pas de dezastru numeroase relatii de parteneriat si de prietenie, ceea ce ii va determina pe unii si pe altii sa recurga la valorile familiale. Nu regretati timpul petrecut printre cei dragi, pentru ca, intr-un final, veti constata ca ati castigat enorm.

 

Berbec

 

Consumand eforturi uriase in comunicarea cu rudele, veti reusi sa ramaneti in picioare, chiar daca iulie va clatina usor barca la bordul careia va indreptati spre obiectivele stabilite.

Veti actiona absolut corect, daca inceputul lunii va va gasi pe drum. In a doua decada a intervalului va veti confrunta cu unele dificultati. Agatati-va de cariera si mutati munti din loc pentru a merge inainte. Veti reusi, va asigura astrologii. Daca va simtiti obositi, nu intrati in panica. Luati o pauza si dedicati timpul liber astfel castigat casei – faceti reparatiile care se impun de mult, schimbati mobilierul, etc.
In ultima parte a lunii este de preferat sa incetiniti motoarele. Fiti foarte prudenti, pentru ca puteti gresi acolo unde nu trebuie, v-ati putea certa cu prietenii si partenerii de afaceri, ati putea constata niste gauri uriase in buget. Stati in banca dumneavoastra!

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cum ştii dacă eşti pregătit să te muţi din căminul studenţesc într-un apartament?

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies