Solutii pentru pleoapele cazute

Solutii pentru pleoapele cazute
Solutii pentru pleoapele cazute

Pleoapele cazute pot avea numeroase cauze: imbatranirea celulara obisnuita, diabetul, un accident vascular cerebral, sindromul lui Horner (ce afecteaza nervii oculari si faciali), o tumoare cerebrala sau orice alta afectiune a sistemului nervos sau muscular.

Este normal ca pleoapele sa se lase pe masura ce imbatranim, dar problema poate surveni si in urma leziunilor oculare, nervoase sau a unor afectiuni. Cel mai bun mod de a corecta problema consta in folosirea unor masti naturiste.

 

Albus. Ouale se folosesc in scopuri cosmetice de mii de ani, iar multe dintre produsele cosmetice existente astazi le folosesc si ele pe post de ingredient activ.

Aplicate extern, ouale pot reduce vizibilitatea cicatricelor, previn acneea si cearcanele, indeparteaza punctele negre, intaresc, hranesc si regenereaza parul, confera un plus de fermitate pielii sensibile din jurul ochilor si multe altele. Iata ce aveti de facut ca sa corectati aspectul pleoapelor cazute: indepartati machiajul, clatiti-va bine cu apa, apoi asteptati ca pielea sa se usuce complet. Spargeti un ou si separati albusul de galbenus, apoi intindeti albusul pe pielea pleoapelor folosind un disc de bumbac.
Ca sa evitati prelingerea mastii in ochi, se recomanda sa ii tineti inchisi pana ce albusul se usuca. La final, indepartati masca de albus cu apa calduta. Intrucat este vorba despre un tratament perfect natural, puteti folosi masca in fiecare zi. Efectele devin vizibile dupa doar cateva zile.

 

Citeste continuarea aici.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Limonada care te poate scapa de balonare

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Tort de biscuiti Beurre cu capsuni - usor, racoritor si delicios

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies