Cu cine s-a afisat Victor Slav dupa despartirea de Bianca Dragusanu! Primele imagini

Cu cine s-a afisat Victor Slav dupa despartirea de Bianca Dragusanu! Primele imagini
Cu cine s-a afisat Victor Slav dupa despartirea de Bianca Dragusanu! Primele imagini

 

 

Victor Slav si Bianca Dragusanu au decis sa-si spuna adio dupa mai multi ani de iubire intensa. Cei doi s-au cunoscut in urma cu 6 ani si a fost dragoste la prima vedere. Dupa mai multe despartiri si impacari, in momentul in care s-a nascut micuta Natalia Sofia, relatia lor parea tot mai stabila si linistita. 

 

In weekend au aparut primele zvonuri ca cei doi s-au despartit, iar apoi Victor si Bianca au confirmat pentru WOWbiz.ro: "Am ajuns intr-un punct in care drumurile noastre se despart. Nu stim ce ne rezerva viitorul, dar stim ca vom rămâne prieteni, avem un copil minunat de crescut împreuna. Suntem doi oameni maturi, care isi asuma decizia luată de comun acord, cu sentimentul ca este cea mai buna in acest moment al existentei noastre.

Va suntem recunoscători ca aţi fost mereu alături de noi si, de asemenea, va rugam cu tot sufletul sa ne respectaţi alegerea. Ne dorim si speram ca orice speculaţie sa se oprească aici. Va mulţumim si va asiguram de toată aprecierea si afecţiunea noastră!".

 

 

Cei doi sunt separati de o perioada, iar in weekend, Bianca a ales sa "fuga" la mare impreuna cu Sofia, in timp ce Victor Slav a petrecut cu bunul sau prieten Bogdan Vladau si a participat la Finala "Bravo, ai stil! All Stars".

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Maria Ghiorghiu, mesaj socant: "Mania lui Dumnezeu se revarsa peste noi! Meritam toate astea, le meritam din plin"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies