Razvan Botezatu, adevarul despre despartirea Biancai Dragusanu si a lui Victor Slav: "Ruptura nu este acum, ci de ceva timp"

Razvan Botezatu, adevarul despre despartirea Biancai Dragusanu si a lui Victor Slav:
Razvan Botezatu, adevarul despre despartirea Biancai Dragusanu si a lui Victor Slav: "Ruptura nu este acum, ci de ceva timp"

 

 

Razvan Botezatu, bun prieten cu Bianca Dragusanu, a marturisit adevarul despre despartirea celor doi prezentatori Kanal D. Botezatu sustine ca ruptura s-a produs in urma cu ceva vreme si ca cei doi au luptat sa-si salveze relatia. 

 

„Asta este adevaratul motiv: rutina, obisnuinta si faptul ca au vieti ocupate. Bianca are un show TV care este dupa-amiaza, iar Victor seara.

Ei practic se intalneau doar pe holuri, iar acasa. Ideea este ca aceasta ruptura nu este acum, ci de ceva timp.

 

Bianca s-a gandit foarte serios la viitorul ei, la viitorul fetitei. A fost o decizie gandita de mult, mult, mult timp, nu de pe o zi pe alta. Imi spunea ca nu doreste sa se casatoreasca pentru ca nu stia cum va decurge relatia.

Victor avea casa cu Anda Adam, care i-a ramas Andei. 

 

 

El s-a mutat la Bianca, care avea casa ei. Victor si-a luat casa de ceva timp, el statea deja la casa pe care si-o luase. Dar mai erau niste bagaje pe aici pe acolo, au incercat sa salveze relatia. Dar Victor e la un pas de a se muta definitiv.

Nu era fericita. Adica, pareau cuplul perfect, dar niciodata nu e totul roz”, a spus Razvan Botezanu, in cadrul emisiunii.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Sucul natural care a ajutat-o pe Viorica de la Clejani sa slabeasca! Avem RETETA

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies