Silvia, castigatoarea "Bravo, ai stil All Stars", a pierdut o sarcina! Marturii cutremuratoare

Silvia, castigatoarea
Silvia, castigatoarea "Bravo, ai stil All Stars", a pierdut o sarcina! Marturii cutremuratoare

Silvia Popescu, castigatoarea "Bravo, ai stil All Stars", a facut marturii cutremuratoare. Ea a povestit ca a pierdut o sarcina, iar detaliile acelei drame sunt cutremuratoare.

Silvia Popescu a marturisit ca tatal fetitei ei reprezinta marea ei dragoste. Inainte de a o avea impreuna pe Evolette, Silvia a pierdut o sarcina.

„Sunt iubită de tatăl fetiţei mele. Eu sunt iubită şi acum. Suntem nişte personalităţi extrem de asemănătoare şi la un moment dat ne-am despărţit. Despărţirea a avut loc aşa uşor, nu brusc. Este marea mea iubire şi este primul meu iubit.

Sunt marea lui iubire, a spus-o. Am vrut să ne căsătorim…

A fost rău cu mine, el trebuia să fie alături de mine şi nu a fost…apoi s-a întors şi a fost prea târziu. M-a dezvirginat la 19 ani şi jumătate, nu ca altele la 14. Este primul meu iubit şi a fost dragoste la prima vedere. L-am cunoscut într-un club, îmi plăcea să ies la vremea aceea.

(…) 

12 ani din viaţa mea nu am făcut nimic, nu am minţit când am spus asta. Atât de mult l-am iubit, nu am făcut nimic pentru mine…Am iubit la un nivel…iubirea pură la 20 de ani. MI-ar plăcea să o retrăiesc. M-a şi transformat iubirea aceasta. (…) 

Mi-aş dori să întâlnesc un bărbat care să mă dezechilibreze emoţional.

(…) Evolette face şase ani, ea merită orice preţ pe care l-am plătit. Pentru Evolette aş lua din nou de la capăt. (…) A fost un tip foarte bogat, a pierdut însă mult în afaceri şi şi-a pierdut reperele. (…) El apoi nu a mai fost om în anumite momente faţă de mine. Ne-am depărtat unul de celălalt. Nu am spus niciodată că nu o să mă mai împac cu el.
(…) 

Noi am programat-o pe Evolette. Noi ne-am despărţit, ne-am reîmpăcat şi am spus că din dragostea aceasta nebună facem un copil. Eu am piedut o sarcină în trei luni de zile şi el mi-a zis că o să rămân din nou însărcinată. Şi aşa a fost. Mi-a zis că o să îmi facă cel mai frumos copil din lume", a declarat Silvia, castigatoarea "Bravo, ai stil All Stars", pentru viva.ro.

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Horoscop Mariana Cojocaru pentru Kfetele.ro: Saptamana 24 - 30 iunie aduce lacrimi amare. Luna Plina vine cu nervi, cearta si despartiri

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Ce mesaj ii transmite Marisa Silviei dupa marea finala "Bravo, ai stil! All Stars!"? "Sa-si foloseasca banii in scop util" Bruneta si-a indemnat toti fanii sa o voteze pe Iuliana VIDEO EXCLUSIV

Adevăratul motiv pentru care îndrăgita actriță Su Burcu Yazgı Coşkun a părăsit distribuția serialului “Totul pentru familia mea”, în care a jucat rolul Asiye! Și-a dorit să se retragă sau totul s-a petrecut conform scenariului?

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies