Luana Ibacka a dansat in direct! Uite cat de provocatoare a fost!

Luana Ibacka a dansat in direct! Uite cat de provocatoare a fost!
Luana Ibacka a dansat in direct! Uite cat de provocatoare a fost!

Luana Ibacka a descoperit cel mai bun tratament antidepresie: dansul! Vedeta a facut si o demonstratie in direct, la WOWbiz, dansand tango alaturi de partenerul ei.

"A fost de invidiat (n.r.- corpul), de ceva timp... Am fost mai putin pe la sala in ultima vreme, dar era in obiceiurile mele. Cate un antrenament-doua pe saptamana. Dansul ma ajuta din punctul de vedere al posturii, dar forma corpului as pacali daca as spune ca se intretine cu dans.

Multe lucruri se indreapta de la dans, mai mult din interior spre exterior, dar nu pot sa spun ca slabesti de la dans.

Adica hai, veniti la dans, ca o sa fiti mai slabe. Eu nu ma antrenez chiar pentru campionate. Niciodata nu o sa ma duc in campionate sau in concursuri. Toate cautarile mele pentru o calitate a vietii m-au dus incet-incet catre dans.

Era epoca cu tot felul de subiecte care mai de care aducatoare de solutii pentru viata omului. Bineinteles ca am inceput sa studiez tot felul de fenomene, mai mult in domeniul academic, stiintific, medicina alternativa.

Aveam o finantare si am intrat pe poarta dezvoltarii personale mai putin astral si mai mult stiintific.

Dansul este un antidepresiv perfect. Recomand orice forma de dans. Tango argentinian, ceea ce eu practic, este un dans mai greu. Se invata mai greu si ai nevoie de mai multe conditii. Insa exista dansurile latino, care sunt foarte placute, care, tot asa, se realizeaza cu partener.

Mai este dansul contemporan, unde poti sa ai un dans individual foarte frumos. Ajungi sa te cunosti mai bine pe tine si ajungi la niste resurse personale la care, altfel, nu ai cum sa ajungi", a declarat Luana Ibacka la WOWbiz.

Alaturi de partenerul ei, Luana a dansat tango argentinian in direct, show-ul fiind unul total. Vedeta a demonstrat ca are un corp de invidiat, miscarile fiind foarte provocatoare.

 

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Vremea se inrautateste! Anuntul meteorologilor pentru urmatoarea perioada. Cu ce ne confruntam in iulie

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies