Previziunile sumbre ale Mariei Ghiorghiu, cea care spune ca a stiut de incendiul de la Colectiv! "De curand am primit un mesaj de la Dumnezeu"

Previziunile sumbre ale Mariei Ghiorghiu, cea care spune ca a stiut de incendiul de la Colectiv!
Previziunile sumbre ale Mariei Ghiorghiu, cea care spune ca a stiut de incendiul de la Colectiv! "De curand am primit un mesaj de la Dumnezeu"

Maria Gheorghiu a dezvaluit la WOWBiz adevarul despre measjele pe care le primeste de la Dumnezeu.

 

 

"De patru ori am primit acest mesaj, ca Romania va fi in doliu national. Avem patru avertismente. Se va intampla o tragedie, o catastrofa. Ne putem gandi la cutrmeure, inundatii, o revolutie", a spus Maria Ghiorghiu despre viitorul intunecat pe care il vede pentru Romania. 

 

"De curand am primit un mesaj de la Dumnezeu in care spunea 'Urmeaza 20 de zile groaznice'.

Eu vad lucrurile cu ochii inchisi. Vedeam cum venea dinspre apus un val de fum negru pana la cer, exact cum vin inundatiile. Asa era acest fum negru care venea dinspre apus spre rasarit si m-a dus cu gandul la un incendiu, sau mai mult, la o explozie uluitoare. Exact cum ne vedem si ne auzim, asa vad eu lucrurile", a spus ea despre mesajele recente pe care le-a primit. 

 

"De unde siti ca e vorba de tara noastra sau de un anumit oras?", a intrebat Andreea Mantea.

 

"Mi se spune in mesaj. Daca Dumnezeu nu vrea sa ne spuna, nu ne spune. Sau mi se arata locul si eu il recunosc", a raspuns Maria Gheorghiu, cea care spune ca a prevazut si incendiul de la Colectiv.

 

"Vom auzi in Craiova de inundatii devastatoare. Vor fi luate casele cu totul. Glasul spunea 'Sa ii lumineze Dumnezeu, sa fie intelepti, sa nu moara oameni'. Vor fi inundatii devastatoare si in Mehedinti si oamenii vor fi transportati cu barci.(...) Oamenii vor scoate vaporul ca sa poata circula", a mai povestit prezicatoarea. 

 

"Prin 1997, cand mama mea a murit intrun accident de masina, atat de mult am suferit dupa ea si i-am cerut Mantuitorului 'Doamne, fa din mine dovada vie a

necredintei oamenilor'. Din 1997 pe toate le-am primit si chiar Isus Hristot mi-a spus 'Scrie tot ce vezi si tot ce auzi'. Oamenii sa vada ca se adeveresc si sa se intoarca la credinta. Acesta este scopul",
a raspuns Maria Gheorghiu cand a fost intrebata despre cum a inceput ea sa aiba previziuni si care este de fapt motivul pentru care primeste aceste mesaje. 

 

"Am primit un mesaj in care vedeam in triunghi si sub acel dreptunghi scria 7,9 grade, iar la baza scria 7,1. Asta inseamna ca putem vorbi despre doua cutremure. Chiar ieri vedeam steagul Romaniei si auzeam un glas care spunea 'Urmeaza un cutremur itens de pamant' si deasupra era steagul Romaniei", a mai povestit ea.

 

"Am primit 'Banatul si terenul, ciuruit de focuri de arme.

Banatul ciuruit de gloante' Se va intampla ceva. Ne putem gandi la un razboi. In luna mai auzeam un glas care spunea 'Razboiul e aproape. Vino sa vezi!' Si era o strada cu tancuri. Nu voiam sa cred ca urmeaza al treilea razboi mondial si vocea spunea 'Vino, vino sa te convingi!'", a adaugat ea cu lacrimi in ochi. 

 

"Toate cate vad nu au un termen.

Daca ceva am scris si nu s-a adeverit, asta nu inseaman ca nu se va adeveri. Se va adeveri mai devreme sau mai tarziu", a spus Maria Gheorghiu cand a fost intrebata daca s-a intamplat vreodata sa prezica ceva si sa nu se intample. 

 

 

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Vedetele Kanal D, picnic si distractie la iarba verde! Bunatati gatite de Chef Foa si multe jocuri!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies