Veste bomba in showbiz! Lidia Buble si Razvan Simion s-ar fi casatorit!

Veste bomba in showbiz! Lidia Buble si Razvan Simion s-ar fi casatorit!
Veste bomba in showbiz! Lidia Buble si Razvan Simion s-ar fi casatorit!

Lidia Buble si Razvan Simion s-au casatorit in secret, sustine o cunoscuta jurnalista. Lidia Buble si Razvan Simion se afla in vacanta in Maldive, iar acolo ar fi decis sa isi uneasca si destinele.

 

"Lidia Buble şi Răzvan Simion s-au căsătorit. Asta îmi ajunge la urechi în această dimineaţă. Acum... trebuie să recunosc că ea mi-a zis în interviul realizat acum ceva timp că deşi nu a cerut-o încă în căsătorie, se aşteaptă ca Razvan Simion să-i facă o surpriză şi să se trezească direct în mijlocul nunţii ei. În aceeaşi manieră în care acum s-a trezit în mijlocul vacanţei ei, în #Maldive, acolo unde se pare că a avut loc şi neaşteptata nuntă.

Dacă se întreabă cineva cum a arătat rochia de mireasă, o poate vedea în postarea de #Instagram pe care Razvan Simion a postat-o pe contul lui oficial.  Dacă e cu nuntă, să fie Casă de piatră şi munţi de fericire. Dacă nu e cu nuntă, să fie tot cu Casă de piatră şi cu munţi de fericire pentru că sigur va urma", a transmis jurnalista Ileana Voicu Ghinea.

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies