Cod portocaliu de ploi abundente in acest weekend, pentru mai multe judete din tara

Cod portocaliu de ploi abundente in acest weekend, pentru mai multe judete din tara
Cod portocaliu de ploi abundente in acest weekend, pentru mai multe judete din tara

 

Meteorologii au emis avertizare de cod portocaliu de ploi abundente pentru mai multe judete din tara. Zonele afectate vor fi regiunile din centrul si nordul tarii.

Codul portocaliu de ploi abundente va fi valabil pana sambata seara.

 

Astfel, în intervalul 29 iunie, ora 15:00 – 30 iunie, ora 6:00, conform avertizării Cod portocaliu, ce vizează 12 judeţe, în jumătatea de nord a Moldovei, zona Carpaţilor Orientali, local în Maramureş şi în sud-estul Transilvaniei temporar va ploua abundent şi se vor acumula cantităţi de apă de 40 –

50 l/mp şi pe arii restrânse de 60 – 70 l/mp.

 

în cursul zilei de 30 iunie, între orele 6:00 – 23:00, avertizarea de vreme rea va fi restrânsă la 10 judeţe. Local, în Moldova, precum şi în zona Carpaţilor Orientali şi Meridionali temporar va ploua abundent şi se vor acumula cantităţi de apă de 50 l/mp şi, izolat, 60 – 70 l/mp.

 

 

 

 

De asemenea, un Cod galben de vreme rea va fi în vigoare în intervalul 29 iunie, ora 11:30 – 30 iunie, ora 6:00, în 24 de judeţe din cea mai mare parte a Moldovei, precum şi în Transilvania, Maramureş, Crişana, Banat, nordul Munteniei şi zona montană şi deluroasa a Olteniei.

Meteorologii precizează, totodată, că manifestări ale instabilităţii atmosferice vor fi şi în celelalte regiuni, dar pe arii mai restrânse şi pentru intervale mai scurte de timp.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Horoscop Oana Hanganu pentru luna iulie 2018. Provocări pentru zodii!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies