Liviu Varciu, declaratii bomba dupa despartirea de Anda Calin! " E vina mea, e numai vina mea"

Liviu Varciu, declaratii bomba dupa despartirea de Anda Calin!
Liviu Varciu, declaratii bomba dupa despartirea de Anda Calin! " E vina mea, e numai vina mea"

Liviu Varciu a oferit cateva declaratii bomba dupa ce s-a aflat ca s-a despartit de Anda Calin. Liviu Varciu a spus ca isi asuma greselile tineretii si ca ar dori, de acum inainte, sa pastreze pentru el viata sa personala.

 

"Nu are nicio legătura viaţa mea personală cu cariera mea şi te-aş ruga mult de tot să rămână personală. Ţine doar de mine ce trăiesc eu, cum trăiesc eu. Am făcut multe greşeli în viaţă, în tinereţile mele tumultoase, dar acum aş vrea să ţin povestea asta (n.r.- despartirea de Anda Calin) doar pentru mine, pentru familia mea.(...) Sacrificiul nostru e mare. Pe mine nu mă interesează părerea oamenilor.

Eu sunt de ceva timp în televiziune şi am făcut o greşeală să îmi pun viaţa pe platou. Greşelile tinereţii mi le asum. E vina mea, numai vina mea şi o să pun punct cu viaţa mea personală.(...) Am făcut şi multe lucruri bune şi multe lucruri rele. Îmi pare rău poate. E haina asta grea pe care o ducem că noi suntem la televizor", a declarat Liviu Varciu intr-o emisiune TV.

Despartirea dintre Liviu Varciu si iubita lui, Anda, a luat prin surprindere multa lume, dupa ce in urma cu doar o luna si jumatate cei doi sarbatoreau la botezul fiicei lor si pareau cuplul perfect. Liviu si Anda au dansat impreuna toata noaptea si cantaretul i-a dedicat o melodie si s-a pus in genunchi in fata ei, gest care a emotionat-o pe bruneta pana la lacrimi.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

HOROSCOP pentru finalul saptamanii, cu Camelia Patrascanu. Unele zodii prind de astazi curaj, altele sunt cuprinse de nevroza

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies