Bianca Dragusanu, aparitie supersexy! Si-a luat din Italia cizme de cauciuc de 500 de euro! "Iubi a avut treaba cu baietii"

Bianca Dragusanu, aparitie supersexy! Si-a luat din Italia cizme de cauciuc de 500 de euro!
Bianca Dragusanu, aparitie supersexy! Si-a luat din Italia cizme de cauciuc de 500 de euro! "Iubi a avut treaba cu baietii"

Bianca Dragusanu s-a intors din Italia zambitoare si incarcata de sacose.

 

Bianca Dragusanu a cumparat, printre altele, si o pereche de cizme de la Givenchy, pe care le-a purtat astazi in emisiune. Incaltarile, din cauciuc si cu material textil, tricotat, costa in jur de 500 de euro.

"Buogiorno a tutti! Am dat militaria jos din pod. O sa va explic de ce. Am fost in weekend cu prietena mea in Italia. A fost frumos, am cumparat de toate.

Si iubi al ei s-a linistit pana la urma, noi doua ne-am simtit bine. Am avut o criza cu o prietena pe Facetime. Ne-a sunat sa vada ce facem. Fata noastra are un iubit care vrea sa faca ce vrea, cand vrea, vrea viata de single, dar el e intr-o relatie. A trebuit sa o sustinem, tot weekendul a fost singura si a plans. Noi am invitat-o, dar ea a decis sa stea acasa cu iubi.
Dar el a avut treaba cu baietii.

Daca vrei sa ai libertate totala, ramai singur. Altfel relatia se face in doi, partenerul e consultat, informat, anuntat. Viata de cuplu e in doi. In numele tuturor oamenilor prinsi in relatii toxice, zic asa: hotarati-va! Ori singur, ori in doi!", a spus Bianca Dragusanu, astazi, in emisiunea ei de la Kanal D, Te vreau langa mine. 

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Piept de pui crispy ca in oras! Cum se prepara

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies