Bursucu este taticul unei fetite de nota 10!

Bursucu este taticul unei fetite de nota 10!
Bursucu este taticul unei fetite de nota 10!

Bursucu (Adrian Cristea) a devenit in aceasta dimineata fericitul tatic al unei fetite superbe! Andreea, iubita celebrului prezentator, a nascut natural un copil perfect sanatos. Micuta a obtinut nota 10 din partea medicilor la nastere si cantareste 3,150 Kg.

Sunt foarte fericit, sunt inca in stare de soc, abia pot sa vorbesc, e bucurie greu de descris...”, a spus, coplesit de emotie, Bursucu.

Nasterea propriu-zisa a durat foarte putin. „ Au fost 20 de minute, de la momentul in care am ajuns cu Andreea la receptia spitalului si pana la momentul in care a venit pe lume fetita noastra ”, a adaugat Bursucu.

Pe simpaticul prezentator il asteapta o perioada plina de emotii, acesta se simte pregatit sa faca fata provocarilor pe care le presupune calitatea de tatic.

„ Abia astept sa o tin in brate, sa schimb scutece, sa ii fac baita! ”, spunea Bursucu inainte de momentul nasterii fetitei sale.

Astazi in Teo Show, de la ora 15:00, veti putea urmari un material  in exclusivitate despre momentul cel mai frumos din viata lui Bursucu, cel al nasterii fetitei sale!



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Horoscop Mariana Cojocaru pentru NOIEMBRIE şi DECEMBRIE 2018. Schimbări URIAŞE şi AMENINŢĂRI pentru două zodii - previziuni complete pentru Kfetele.ro

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies