Pietrele la rinichi - cum le poti elimina printr-o metoda naturista

Pietrele la rinichi - cum le poti elimina printr-o metoda naturista
Pietrele la rinichi - cum le poti elimina printr-o metoda naturista

Nu de puţine ori v-aţi dorit să aflaţi care sunt cele mai eficiente tratamente naturiste pentru o boală sau alta. Vă propunem azi un leac pentru a dizolva pietrele la rinichi.

Dar, înainte de a vă face cunoscută reţeta recomandată de specialiştii în medicină naturistă, să trecem în revistă câteva informaţii pe care trebuie să le ştim despre litiaza renală sau calculii renali (sau pietrele la rinichi, cum li se mai spune).

Ce sunt pietrele la rinichi?

Sunt depozite mici, de consistenţă dură, care se formează în interiorul rinichilor, prin aglomerarea de minerale şi săruri acide. Acestea pot avea un diametru variat, de la unul-doi milimetri, până la cele de dimensiunile unei pietricele şlefuite.

Simptomele existenţei pietrelor la rinichi pot să nu apară până la momentul la care acestea încep să se mişe în interiorul rinichilor sau traversează uretra, între vezica urinară şi rinichi.

Atunci apar primele semne, dar asta înseamnă, de cele mai multe ori că ele deja au crescut în dimensiune. Practic, litiaza renală are ceea ce s-ar numi „un debut tăcut”, care în cele din urmă ajunge să provoace episoade dureroase.

La ce semne trebuie să fie atent bolnavul?

- apariţia unei dureri atât de puternice, încât bolnavul nu poate să îşi găsească o poziţie confortabilă;

- durerea este însoţită de greaţă şi de vărsături;

- se instalează febra şi frisoanele;

- se observă existenţa de sânge în urină (hematurie);

- bolnavul prezintă dificultate sau imposibilitate de eliminare a urinei;

- se semnalează transformări în aspectul şi mirosul urinei.

Înainte de a lua orice decizie de administrare a unui tratament naturist, bolnavul va solicita o evaluare medicală şi va cere un sfat medicului curant.

(...)

Să ne curăţăm rinichii cu oţet de mere şi miere! Oţetul de mere are şi o influenţă activă asupra circulaţiei apei în corp, drenând celulele, întărind nervii, asprind ţesutul conjunctiv, menţinându-l moale. În afara mineralelor, oţetul de mere conţine şi vitamine vitale ca vitamina A, B1, B2, B6, C şi vitamina E, care conferă pielii un aspect sănătos şi protejează celulele nervoase şi inimă.

Mierea are efecte antibacteriene ce pot preveni eventualele infecţii apărute ca urmare a zgârierii tractului urinar la eliminarea pietrelor. În plus, aroma sa taie din asprimea gustului oţetului de mere, ceea ce face ca băutura sa fie mai uşor de tolerat.

Sucul care dizolva pietrele la rinichi- reţetă

Ingrediente:.........................................

Urmăreşte CLIPUL şi AFLĂ mai departe reţeta naturistă de eliminare a pietrelor la rinichi.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Dieta mediteraneana. Ce si cum trebuie sa mananci

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Alin Oprea, noi dezvăluiri despre aventurile extraconjugale ale fostei soții! Dovezile care susțin infidelitatea Larisei Uță: „După ce am confruntat-o, ea a recunoscut”

Cum a scapat Gabriela Cristea de 545 de calorii intr-o secunda? Asa tine vedeta, mai nou, dieta

Robi a recunoscut ce simte pentru Teodora: „Te iubesc”. Familia tinerei este, însă, împotriva concurentului de la „Casa iubirii”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies