Cristi si Roxana Geaman gatesc periculos la “Cine-i Chefu’?”: “Am reusit sa ma tai de doua ori in timp ce pregateam somonul!”

Cristi si Roxana Geaman gatesc periculos la “Cine-i Chefu’?”: “Am reusit sa ma tai de doua ori in timp ce pregateam somonul!”
Cristi si Roxana Geaman gatesc periculos la “Cine-i Chefu’?”: “Am reusit sa ma tai de doua ori in timp ce pregateam somonul!”

O editie extrem de interesanta, plina de momente amuzante, ne asteapta azi, de la ora 17:00, la “Cine-i Chefu’?”.

Cuplul Roxana si Cristian Geaman sunt vedetele editiei de azi, care vin in bucataria “Cine-i Chefu’?”, alaturi de celelalte doua perechi, alcatuite din oameni obisnuiti, pentru a demonstra ca fac fata cu brio celei mai atractive competitii culinare.

Cristian, indragitul coregraf de la “Bravo, ai stil!”, si Roxana, dansator profesionist, sunt casatoriti de zece ani si, chiar daca cei doi petrec mai mult timp pe scena decat in bucatarie, sunt gata sa ne ofere un spectacol

culinar desavarsit.

“Cristi se descurca destul de bine la gatit, sau cel putin am sperante sa se descurce si astazi, la <Cine-i Chefu’?>, macar pe jumatate din cat se descurca la dans”, spune Roxana Geaman. 

Probele contra cronometru, greselile inevitabile intr-o competitie “pe ceas”, dar si iscusinta fiecarui cuplu de a gestiona cat mai bine situatia, din dorinta de a castiga cei 1000 de Euro pusi in joc, toate acestea vor trezi interesul telespectatorilor. 

“Haios a fost ca Roxi (sotia coregrafului – n.r.) s-a transformat intr-un <balaur> si m-a zorit non-stop. Pana si la <Cine-i Chefu’?> am facut coregrafii cu Foa”, marturiseste Cristi Geaman.

Amuzant a fost modul in care Cristi intelegea sensul ingredientelor. Lemongrass (citronella- n.r.) sau chives (arpagicul- n.r.) au fost adevarate mistere pentru simpaticul coregraf.

“Am reusit sa ma tai de doua ori in timp ce pregateam somonul! Dificil a fost ca ai destul de putin timp la dispozitie si … trebuie sa faci multe.

Fiind de zece ani casatoriti, eu si Roxana, de multe ori, ne intelegem din priviri, dar acum nu am avut aceasta posibilitate, ma vedea doar ea pe mine …”, a povestit Cristi Geaman despre aceasta experienta.

Reteta propusa astazi, la “Cine-i Chefu’?”, Somon cu salsa de avocado, pare sa se potriveasca manusa cuplului Geaman, iar daca acestia vor reusi sa impresioneze, astfel incat reteta preparata sa fie aidoma celei realizate de Chef Foa, aflam in editia de azi.

Roxana si Cristian Geaman sunt primul cuplu vedeta care paseste in bucataria “Cine-i Chefu’?”, pentru a se duela cu alte doua perechi.  Vor urma si alte vedete, in editiile viitoare, precum Raluca Badulescu si Catalin Botezatu, Teo Trandafir si Bursucu, Stefan Floroaica si Diana Bulimar.

Nu ratati astazi, de la ora 17:00, o noua aventura culinara, la “Cine-i Chefu’?”, cu Chef Foa si invitatii sai speciali, Roxana si Cristian Geaman.

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Horoscop Mariana Cojocaru pentru Kfetele.ro. Saptamana 22 - 28 iulie aduce CUMPENE pentru mai multe zodii: decizii si noi inceputuri

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: &quot;E foarte trist!&quot; Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies