Horoscop zilnic LUNI 30 IULIE 2018. La ce te ajuta Luna in Pesti azi?

Horoscop zilnic LUNI 30 IULIE 2018. La ce te ajuta Luna in Pesti azi?
Horoscop zilnic LUNI 30 IULIE 2018. La ce te ajuta Luna in Pesti azi?

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de LUNI 30 IULIE 2018 pentru fiecare zodie. Luna este in Pesti in aceasta dimineata linistita de Luni…dar nu te lasa pacalit. Exista anumite aspecte astrale intense ce se contureaza la mijlocul saptamanii de catre Marte si Uranus, asa ca racoreste-te si relaxeaza-te pana atunci.

Cu Luna in Pesti, visele capata culori romantice, mintea calatoreste hai-hui si inima capata spatiu sa viseze si sa aiba fantezii.

Uita-te lung si visator pe geam. 

Mediteaza. Hoinareste prin internet dupa ce iti place si te inspira. Luna in Pesti are un mod empatic de a ne ajuta sa trecem prin probleme, deci este un timp perfect pentru a te intalni cu un prieten si a-ti descarca sufletul.

Luna este si in sextil cu Uranus si Saturn azi iar asta ne ajuta sa ne stabilizam propria lume.

Este o zi buna pentru a te angaja in activitati de creatie si imaginatie prin care te poti exprima mai bine. Ziua aduce si un aer de optimism si speranta si simtim ca putem construi ceva minunat cu propria viata.

Suntem inca in plin sezon al eclipselor de vara 2018 deci spectacolul de pe cer nu s-a incheiat inca. Un lucru este cert. Peste o luna si jumatate vei fi schimbat radical datorita unor perspective noi pe care le vei avea asupra unor subiecte vechi. 

Iata horoscopul zilei de LUNI 30 IULIE 2018 pentru toate zodiile: 

Horoscopul saptamanii este aici. 

 

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

De ceva timp, mintea iti umbla spre distractie si relaxare, fie ca este vorba de o pauza de weekend sau o simpla reunire cu prietenii sau cunostintele a caror companie te face sa te simti bine si fericit.

Acesta este un semnal ca este momentul sa iei o pauza de la ritmul zilnic, pentru a-ti incarca bateriile si a te destresa cat mai curand. 

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare. 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Astazi, 22:30, marea premiera “Cash Taxi”! Catalin Cazacu da startul celei mai antrenante curse din Romania!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies