Daca-i vineri, e Feng Shui. Oana Hanganu: Feng Shui pentru calatorii linistite si norocoase

Daca-i vineri, e Feng Shui. Oana Hanganu: Feng Shui pentru calatorii linistite si norocoase
Daca-i vineri, e Feng Shui. Oana Hanganu: Feng Shui pentru calatorii linistite si norocoase

Oana Hanganu: Pentru călătorii liniştite şi pline de noroc!  Câteva sfaturi din Feng Shui!

Suntem, încă, în plin sezon al vacanţelor şi al călătoriilor! În multe culturi, se spune că nu e bine să pleci de acasă înainte de a face curat pentru că numai aşa, îngerul sau ”spiritul protector” al casei nu se va supăra că rămâne singur.Aceasta este şi o regulă Feng Shui care spune că energia pozitivă dintr-o casă este asigurată în primul rând prin ordine şi curăţenie.

Iar într-o casă în care energia binefăcătoare ”Chi” poate circula nestingherită, locatarilor le merge bine, iar norocul le intră în viaţă.

 

În Feng Shui, contează foarte mult şi obiectele decorative pe care le alegi, iar atunci când pleci într-o călătorie, e bine să laşi în holul de la intrarea în casă simboluri ale Divinităţii, în funcţie de religia personală. De asemenea, un mic leu de metal sau un rinocer din agată albastră pot fi alegeri foarte bune pentru o mai bună protecţie energetică a casei.

 

Tot pentru protecţia casei dar şi pentru a avea noroc în călătorii şi a întâlni oameni ”de calitate”, e bine să laşi în ”zona Călătoriilor” un obiect decorativ argintiu. Poate fi şi o simplă sferă argintie, semnul tău zodiacal  sau o mică potcoavă.

 

”Zona călătoriilor” dintr-o locuinţă este situată în partea dreaptă a holului de la intrare, cum priveşti spre interiorul casei.

 

Potrivit regulilor Feng Shui, orice casă nelocuită mai mult de 10 zile atrage prea multă energie de tip Yin şi astfel, se creează un dezechilibru care reduce protecţia casei. Tocmai de aceea, e bine să ai un sistem de iluminat automat care să aprindă câteva becuri atunci când se înserează, astfel încât locuinţa să nu rămână în beznă, noaptea. Becurile aprinse vor aduce energie Yang şi, astfel, se va păstra echilibrul energetic al casei.

 

Citeste continuarea pe oanahoroscop.com. 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Lili Sandu si What’s UP se pregatesc pentru cea mai intensa incercare a vietii lor - „Exatlon”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Cum sa prepari cel mai bun FRAPPE acasa! E gata in doar 3 minute

Cine este și câți ani are Rojbin Erden, care joacă rolul Asi, în serialul „Inimă rebelă”, ce va începe din 2 octombrie la Kanal D! Iată care este a două mare pasiune a superbei actrițe, dincolo de platourile de filmare

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies