Incredibil! Catalin Botezatu a spus cum este Bianca Dragusanu in pat. Vezi cum se comporta blonda cand face dragoste. "Stie sa fie si... "!

Incredibil! Catalin Botezatu a spus cum este Bianca Dragusanu in pat. Vezi cum se comporta blonda cand face dragoste.
Incredibil! Catalin Botezatu a spus cum este Bianca Dragusanu in pat. Vezi cum se comporta blonda cand face dragoste. "Stie sa fie si... "!

Catalin Botezatu spune cum este Bianca Dragusanu in pat. Designerul a dat totul din casa.

 

Celebrul designer o respecta foarte mult pe fosta lui iubita si povesteste ca inca de la primele intalniri i-a remarcat potentialul urias. Mai mult decat atat, in ciuda parerii carcotasilor, acesta spune ca Bianca are un suflet extraordinar de bun si sensibil.

" Bianca este una dintre cele mai bune femei pe care le-am cunoscut. Are un suflet extraordinar si este foarte sensibila.

Sufera cand se cearta cu cineva. Mi-a plans in brate de multe ori dupa diferite divergente avute cu oameni pe care ea i-a ajutat. Ea se macina mult cand este atacata gratuit, chiar daca nu o arata. Am mai remarcat de la inceput la ea si ca este o fata inteligenta si ambitioasa", a spus Bote.

Catalin Botezatu spune cum este Bianca Dragusanu in pat. "Este salbatica"

Frumoasa blonda care s-a despartit de curand de Victor Slav si a inceput o alta relatie, a avut o ascensiune rapida in showbiz, de la rolul de asistenta tv trecand la cel de prezentatoare.

Mai bine de sase luni, diva a prezentat show-ul matrimonial "Te vreau langa mine", dar in urma cu trei saptamani aceasta a incheiat colaborarea cu postul Kanal D.

Revenind insa la subiect, trebuie sa precizam ca Bote nu a descris doar sufletul si potentialul profesional al fostei lui iubite ci si...performantele

ei sexuale. Si nu numai pe ale Biancai ci a vorbit si despre despre talentele ascunse ale Violetei Babliuc, o alta fosta iubita a creatorului de moda.

" Cand face dragoste, Bianca e salbatica, fatala, se daruieste total, stie sa fie si curva, si doamna. In schimb, Violeta e misterioasa, atenta la ce face. Recunosc ca mi-ar placea sa fac dragoste cu ele in acelasi timp si nu m-ar deranja sa le iau pe amandoua in casatorie.

Oricum, nu am nevoie de o nevasta gospodina, care sa miroasa a sarmale, ci trebuie să aiba coafura si manichiura perfecte, sa miroasa a parfum, sa fie o femeie-diva
", a povestit Bote acum cativa ani.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Mirel Dragan de la Exatlon, caracterizat de cel mai cunoscut antrenor de Kempo: “Va fi un fel de Giani Kirita” EXCLUSIV

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies