Iulia Albu, cu ochii pe fostele concurente de la "Bravo, ai stil!". Vezi ce spune despre Iuliana Doroftei si pe cine a numit "regina styling-ului"

Iulia Albu, cu ochii pe fostele concurente de la
Iulia Albu, cu ochii pe fostele concurente de la "Bravo, ai stil!". Vezi ce spune despre Iuliana Doroftei si pe cine a numit "regina styling-ului"

Iulia Albu, ce spune despre evolutia tinerei Iuliana Doroftei. Vezi pe cine numeste "regina styling-ului"

 

Emisiunea "Bravo, ai stil!" este in vacanta, dar temuta jurata Iulia Albu este in continuare cu ochii pe fostele concurente.

De curand, fashion editor-ul s-a uitat pe instagram-urile fetelor, sa vada ce au mai postat si, dupa cum spune ea, sa vada care dintre ele mai are stil si dupa incheierea indragitei competitii de fashion.

Ei bine, aveti verdictul protagonistei noastre mai jos, iar imaginile comentate de inegalabila Iulia Albu se afla in galerie.

" Ador fotografia postată de Adela Tecuceanu, cat si curajul Alinei Ionescu de a posta poze “nephotoshopate”. Iuliana Doroftei pozeaza in aceeasi ipostaza doll, iar regina styling-urilor ramane Andreea Diana C. Go girl! Pe ultima pozitie in clasament se afla Larisa Lupoaea, dar, hei, vine foarte tare din urma Andreea Stravoiu. Stiam eu ca poti", a scris Iulia pe site-ul ei.

Vezi mai multe informatii interesante pe iuliaalbu.ro   



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Profeţiile lui Nostradamus pentru zodii! În următorii 10 ani, se întoarce roata! Trei zodii îşi vor schimba DESTINUL

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies