Ce stiluri de păr se poartă în această toamnă

Ce stiluri de păr se poartă în această toamnă
Ce stiluri de păr se poartă în această toamnă

Toamna aduce cu sine schimbări pe mai multe planuri: garderoba, coafura, încălţămintea, accesoriile, uneori şi obiceiurile. De la un anotimp la altul simţim nevoia de a ne reinventa, de a aduce noutăţi în rutină, aşa că una dintre cele mai la îndemână soluţii este o schimbare de look.
Părul ne este un aliat de nădejde pe care îl putem modela după bunul plac atunci când ne dorim ca din oglindă să ne zâmbească un chip mai fericit.
Îi putem schimba lungimea, forma, volumul, culoarea. Rolul său este foarte important pentru că prin păr ne facem cunoscută o latură a personalităţii noastre.
Toamna se poartă coafurile care întineresc. Uită de cocul clasic sau de părul strâns în coadă de cal. Vopseşte-l într-o nuanţă în ton cu vremea de afară: roşcat închis, arămiu, blond-auriu sau alege să îţi faci şuviţe combinându-le.
  Dacă eşti tunsă scurt,  optează pentru coafurile simple; aranjează-ţi părul cu puţină spumă pentru a-i da    volum şi nu renunţa la breton, dacă se armonizează cu trăsăturile feţei tale. Tendinţa este ca părul din spate să fie tuns cât mai scurt iar restul să fie mult mai lung, creând o oarecare discrepanţă,    pentru a putea fi aranjat în diferite feluri şi moduri ingenioase.
Dacă ai părul până la umeri, toamna aceasta renunţă la breton sau tunde-l cât mai scurt posibil. Poţi colora într-o nuanţă diferită rădăcinile părului iar lungimea să fie neapărat mai deschisă. Aranjează-l cu spumă, pieptănând cu degetele; eventual, pentru un plus de volum, coafează-l aplecând capul în jos.   
Dacă părul tău este lung,  tendinţele toamnei spun că este indicat să îl împleteşti după propria imaginaţie la nivelul scalpului, iar în lungime îl poţi lăsa despletit.
  Fireşte că ai posibilităţi nenumărate în a-l aranja, dar dacă vrei să fii cu adevărat şic şi să ieşi din anonimat toamna aceasta, poartă o bască tip Guevara; aşaz-o pe-o parte şi lasă părul, drept sau buclat să se reverse pe umeri şi pe spate. Atenţie foarte mare la sănătatea    firului de păr; pentru a fi perfect, îngrijeşte-l cu simţul răspunerii, fă o mască pe săptămână, pieptănă-l înainte de fiecare spălare, hidratează-te suficient şi ia vitamine.
Toamna aceasta accesoriile pentru păr nu prea sunt la mare căutare. Se preferă imaginea unei femei rebele, care caută să îşi pună în evidenţă trăsăturile feminine prin note de masculinitate. Părul intenţionat răvăşit, dar întotdeauna îngrijit, bretonul tăiat băieţeşte dar    în antiteză cu bogăţia părului lăsat pe spate, cozi mici împletite în stilul hip-hop şi pierdute apoi într-o coadă sănătoasă, bine îngrijită.
În ceea ce priveşte coafurile pentru evenimente speciale, se pune accent pe arta părului împletit. Pentru a fi o senzaţie de toamnă, păstrează culorile calde (roşcat, arămiu, auriu, galben închis, mahon, castaniu) şi optează pentru modele de împletituri ieşite din comun.  
Dacă ai o personalitate puternică şi adori excentricităţile, toamna aceasta vei face furori dacă alegi să adopţi moda corniţelor.
Împarţi părul pe jumătate, îl piepteni cu atenţie şi faci două cocuri în vârful capului. Corniţele pot avea şi alt model; te poţi ajuta de bureţi speciali şi poţi folosi agrafe şi clame care nu se observă.
Nu uita că, indiferent de capriciile modei, cel mai indicat este să optezi pentru o coafură care şi se potriveşte şi te avantajează!

 

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Horoscop Camelia Patrascanu pentru SEPTEMBRIE 2018. O zodie are norocul vietii, alta pierde tot!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies