Tunsori care o să te scoată din anonimat în această toamnă

Tunsori care o să te scoată din anonimat în această toamnă
Tunsori care o să te scoată din anonimat în această toamnă

Ieşi din anonimat cu o tunsoare care să te avantajeze şi să îţi evidenţieze stilul. Starea de spirit este cea care te întinereşte; e timpul să întinereşti şi părul alegând o tunsoare care să îţi aducă prospeţime.
Cuvântul cheie este şarm. Ce e mai plăcut în zilele răcoroase de toamnă decât să te acoperi cu ceva care să ţi se potrivească perfect iar părul să îţi fie cel mai bun prieten? Aşa că îţi recomandăm câteva  tunsori  care te vor scoate din anonimat şi te
vor face să simţi că eşti cu adevărat specială.
Părul scurt  – toamna aceasta se poartă simplitatea şi inocenţa.. Cei mai renumiţi stilişti s-au pus de acord asupra tendinţelor pentru sezonul toamnă-iarnă şi, dacă vrei să fii la înălţime, este bine să arunci o privire peste deciziile şi sfaturile lor. Se poartă tunsorile lejere, simple şi inocente. Fără încărcături complicate dacă ai părul scurt.
Cerinţa numărul unu este armonizarea. Asigură-te că îşi stă bine cu un anumit model de tunsoare, că îţi încadrează frumos chipul şi îţi pune în evidenţă trăsăturile. Lasă câteva şuviţe rebele şi, dacă    îţi stă bine, lasă părul mai mare în faţă şi mai scurt în spate.
Ia    în calcul şi tunsoarea pixie; chiar dacă seamănă cu o tunsoare masculină, dă    femeii care o poartă o eleganţă aparte. 
 
Tunsorile bob  – sunt cele care conferă volum părului fin. Nu te nelinişti în privinţa aranjării acesteia: ai nevoie doar de o perie rotativă, puţină spumă şi cinci minute din dimineaţa ta! O tunsoare bob pentru părul scurt va oferi întotdeauna un aspect definit şi îngrijit.
 
Părul mediu  – Tunsoarea trebuie să fie uşor dezordonată, neglijentă.
Poţi alege cu succes o tunsoare graduată pentru că este cea mai potrivită cu tendinţele toamnei şi cu recomandările stiliştilor.
Dacă eşti o femeie încrezătoare în forţele proprii încearcă o tunsoare retro, foarte apreciată în această toamnă. Tunsorile retro dau un plus de eleganţă şi un şarm aparte greu de ignorat şi de aceea ţi le recomandăm pentru ocazii aparte.
 
Părul lung  – Pentru această toamnă sunt recomandate tunsorile în mai multe straturi.
Astfel, fiecare tip de păr va avea farmecul lui, indiferent de coafura pe care o vei alege. Poţi alege şi tunsoarea în scări, dar trebuie să fii destul de răbdătoare şi să o porţi cu vestimentaţie adecvată. Mergi tot pe note uşor neglijente. Poţi alege un breton lung şi oblic, eventual cu şuviţele filate.
Dacă te consideri excentrică şi ai încredere în tine, îţi recomand cea mai puternică tendinţă din toamna lui 2018 pentru părul lung: tunsorile feminine cu tâmple rase.
Îţi va reînnoi aspectul şi cu siguranţă vei fi un exemplu de originalitate.
O piesă de rezistenţă care va rămâne tot timpul la înălţime şi care în toamna lui 2018 este foarte bine cotată este  tunsoarea bob-carre. Se potriveşte oricui, indiferent de    forma feţei şi are marele avantaj de a ascunde anumite imperfecţiuni.
Pentru că există o bogată varietate de tunsori bob-carre, te poţi ajuta de anumite modele ale acesteia pentru a-ţi accentua ochii, spre exemplu, sau pentru a-ţi alungi faţa rotundă.
Îndrăzneşte să provoci femeia puternică din inima ta şi alege toamna aceasta o tunsoare în care să ai încredere! 


Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

10 simptome de cancer generalizat pe care nimeni nu le baga in seama! Mergi urgent la medic daca ai asa ceva

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies