Horoscop weekend 14-16 septembrie 2018. 3 zile INTENSE sub Luna in Scorpion si Sagetator

Horoscop weekend 14-16 septembrie 2018. 3 zile INTENSE sub Luna in Scorpion si Sagetator
Horoscop weekend 14-16 septembrie 2018. 3 zile INTENSE sub Luna in Scorpion si Sagetator

Horoscop weekend. Iata horoscopul pentru weekendul 14-16 septembrie 2018, la o saptamana dupa Luna Noua in Fecioara, ale carei efecte se manifesta pana aproape de Luna plina de la finalul lunii septembrie. Luna Noua in Fecioara ne-a dat energia de a ne da seama ce avem de gand sa facem mai departe cu “semintele” deja plantate si cu roadele deja culese. Inca avem treaba! Avem portocalele pe care ni le-am dorit, dar ce facem cu ele? Daca le lasam degeaba se strica la un moment dat.

Luna Noua in Fecioara ne da inspiratia si impulsul sa facem acel fresh de portocale si sa nu mai amanam, folosind roadele pe care deja le avem la dispozitie.

 

Vezi care sunt portocalele vietii tale prezente si ce ai de gand sa faci mai departe?

 

Finalul verii nu este decat marcarea unui nou inceput, cel al sezonului de toamna.

Luna Noua in Fecioara ne-a pus pe traiectoria acestui nou inceput. Daca iti va fi rodnic sau nu, depinde de tine si de ajutorul astrelor pe care trebuie sa il simti si folosesti. Fecioara cea eficienta ne vrea pusi pe treaba serioasa si buna!

In acest context, weekendul 14-16 septembrie ne asteapta cu o Luna in crestere de luminozitate ce isi petrece prima parte in Scorpion si apoi se muta in Sagetator.

 

 

Iata horoscopul zilelor de weekend 14-16 septembrie 2018 sub aceste influente astrale:

 

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Tranzitia lui Marte in Varsator a fost simtita din plin de zodia ta, mai ales ca ai facut, probabil, in sfarsit anumite schimbari in lumea ta ce se impuneau de ceva vreme.

Ai acum suficient timp la dispozitie si nu trebuie sa te simti vinovat pentru perioada de incubare necesara pentru ca anumite idei sa se dezvolte si sa isi ocupe un loc bun in sistemul tau. Surprizele vor veni si te vei surprinde singur cu nevoia de a grabi lucrurile intr-un mod pozitiv. Ai acum ocazia sa fii rational si sa vorbesti mai putin in timp ce faci mai multe pentru viitorul pe care doresti sa ti-l creezi.

 

Afirmatia weekendului pentru Berbec: Eu sunt pregatit

  

Citeste continuarea pe pagina urmatoare. 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Horoscopul cumpenelor. Ce necazuri vei avea până la finalul lunii septembrie

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies