Cea mai mare trauma a indragitei Andreea Mantea! Uite ce a fost in stare sa faca vedeta ca sa nu se duca la dentist. "Eram tinuta cu forta pe scaun" VIDEO EXCLUSIV

Cea mai mare trauma a indragitei Andreea Mantea! Uite ce a fost in stare sa faca vedeta ca sa nu se duca la dentist.
Cea mai mare trauma a indragitei Andreea Mantea! Uite ce a fost in stare sa faca vedeta ca sa nu se duca la dentist. "Eram tinuta cu forta pe scaun" VIDEO EXCLUSIV

Andreea Mantea vorbeste despre cea mai mare trauma a ei. Uite care este.

 

Andreea Mantea este o femeie puternica si curajoasa, care a depasit orice obstacol din viata ei si si-a implinit visurile. Ei bine, desi este o luptatoare, protagonista noastra a avut o fobie, ani buni, pe care oricat s-a imbarbatat, nu a reusit sa o depaseasca.

Este vorba despre o teama pe care multi dintre noi o au si anume oroarea de scaunul si de ustensilele medicului stomatolog.

Amfitrioana emisiunii "Te vreau langa mine" a marturisit, cu sinceritate, ca frica de dentist i se trage din copilarie si ca a preferat multi ani sa indure orice durere de masea, decat sa treaca pe la cabinetul stomatologic.

Andreea Mantea vorbeste despre cea mai mare trauma a ei. "A fost teribil pentru mine"

Ca prin minune insa, teama a disparut complet, dupa ce vedeta si-a luat inima in dinti si a trecut pragului unui medic stomatolog cunoscut.

" Am o dantura a la Hollywood si sunt foarte fericita si incantata de ea. De fapt, sunt extrem de fericita si zambesc cu toti dintii. Am scapat de complexul dintisorului meu "minunat" care aparea peste tot. Datorita stomatologului meu, Valentin Raducanu care este Dumnezeu pe Pamant, am scapat de aceasta frica, sau mai bine zis de aceasta trauma. Multi ani eu mi-am lasat dintii si maselele sa se distruga, ca sa le scot, decat sa ma duc la dentist.

Cand eram mica si mergeam la stomatolog, eram tinuta cu forta pe scaun, de maini si de picioare, de o asistenta si de atunci am dezvoltat o trauma...a fost teribil pentru mine", a declarat Andreea Mantea, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro. 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Horoscop. Afla blestemul zodiei tale. Ce greutate trebuie sa duci in spate

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Dorian Popa, iubeşte din nou! Ce spune despre noua cucerire care i-a pus inima pe jar: "Am dreptul să îmi găsesc fericirea"

Ce-si doresc femeile de la barbati cand vine vorba de sex si nu numai

Bianca a pus stop! Ce decizie a luat în privința lui Patrick după ce a izbucnit în lacrimi: „Gata”

VIDEO Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires


Cookies