4 tipuri de femei cu care orice barbat ar trebui sa se intalneasca

4 tipuri de femei cu care orice barbat ar trebui sa se intalneasca
4 tipuri de femei cu care orice barbat ar trebui sa se intalneasca

Gasirea unei femei bune nu este o sarcina usoara mai ales intr-o perioada ca aceasta in care oamenii au devenit mesteri ai cuvintelor, ai manipularii sentimentelor si a exploatarii vulnerabilitatilor.

Iata o lista a tipurilor de femei cu care orice barbat ar trebui sa se intalneasca:

1. Femeia independenta

Femeia independenta are propria viata, stie unde este si, mai ales, unde trebuie sa ajunga. Totusi, acest timp de femeie doreste un barbat in viata ei chiar daca nu are neaparata nevoie de unul. Partea buna cu femeia din categoria Alpha este ca are incredere in fortele proprii si nu se bazeaza pe tine sa-i rezolvi problemele cu care se confrunta.

2. Femeia loiala

Este tipul gata oricand sa mearga si la razboi impreuna cu tine si va face absolut tot ce-i sta in putinta sa depaseasca obstacolele vietii. Nu este genul sa flirteze cu alti barbati, toata atentia ei este pe tine, barbatul din viata ei. Indiferent ca va putea sau nu sa castige un concurs de frumusete, ea te va sprijini de fiecare data cand ai nevoie, te va ajuta sa devii un barbat mai bun si va ramane alaturi de tine indiferent de situatie.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Iulia Albu i-a acordat trofeul WOW Elenei Gheorghe. Pe Andreea Balan a desfiintat-o: "Bau!". Uite cum s-au imbracat cele doua vedete FOTO!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies