Divorţul dintre Carmen de la Sălciua şi Culita Sterp a fost finalizat! OFICIAL au devenit doi oameni liberi! Ce a postat artista pe Facebook

Divorţul dintre Carmen de la Sălciua şi Culita Sterp a fost finalizat! OFICIAL au devenit doi oameni liberi! Ce a postat artista pe Facebook
Divorţul dintre Carmen de la Sălciua şi Culita Sterp a fost finalizat! OFICIAL au devenit doi oameni liberi! Ce a postat artista pe Facebook

Au avut la dispoziţie o lună de zile ca să se împace şi să renunţe la divorţ, dar au rămas ferm pe poziţii, cel putin Carmen de la Sălciua. Artista şi Culita Sterp s-au prezentat din nou la notar. De data aceasta, Carmen şi Culita au semnat certificatul de divorţ, astfel că începând de azi, au devenit doi oameni liberi. 

 

Deşi au avut la dispoziţie un termen legal de 30 de zile pentru a se răzgândi în privinţa situaţiei, având posibilitatea să anuleze această despărţire, iată că celebrul cuplu s-a prezentat foarte ferm şi

pe poziţii pentru a-şi încheia socotelile în faţa notarului. Nici familiile lor, nici măcar părinţii sau prietenii apropiaţi ai acestora, nu au putut să-i convingă să nu ia această decizie dureroasă. Aşa că, astazi, cea supranumită de presa noua Regina a Youtube-ului, şi cel care i-a fost partener de viaţă încă din anul 2007, au semnat actele de divort la un notar din Alba Iulia.

 

Cu cateva ore inainte de a se finaliza divortul, Carmen de la Salciua a postat o piesa trista, "Râu de lacrimi", intrepretata de Karym, un prieten bun de-al artistei. Cei drept a lăsat loc de interpretări si i-a pus pe ganduri pe fani legat de ceea ce simte in aceste momente. 

 

VIDEO "Râu de lacrimi" 

 

S-au căsătorit în urmă cu 1 an

 

In urma cu 1 an, Carmen si Culita s-au casatorit, iar fix la un an au divortat. Probleme intre cei doi au aparut imediat la trei luni dupa casatorie, iar dupa luni bune de discutii intre cei doi, iata ca astazi au ajuns la divort. ”Eu am pus piciorul în prag în vederea unei discuţii, dar divorţul l-am hotărât de comun acord, pentru că e vorba de sufletele noastre şi nu putem să ne minţim.

El a fost de acord. Nu contează cine intentează divorţul, contează stările alea. Sunt momente tensionante, mă şi bâlbâi...nu vreau să-mi amintesc de ele. Eu m-am consumat foarte mult în timpul relaţiei noastre, ca lucrurile să iasă perfect, am închis ochii atunci când trebuia să îi ţin deschişi şi am zis mereu să ne mai dăm o şansă. Atunci când ierţi prea multe greşeli, rişti să favorizezi răul. Vreau să le transmit tuturor femeilor care trec printr-o perioadă de divorţ că există viaţă şi după asta, există fericire, îndrăzniţi să visaţi.
În momentul în care te vezi un om liber, cred că asta e esenţa vieţii. Nu există nimeni în viaţa mea acum, probabil că va exista în viitorul apropiat, pentru că eu nu sunt o femeie căreia să îi placă singurătatea. Îmi doresc să fiu iubită şi apreciată,” a spus Carmen de la Sălciua.

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

IARNA vine mai devreme anul acesta! Anuntul SUMBRU facut de meteorologi. Urmeaza zile grele

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop pe 10 ani! Cum va arata viata ta in deceniul urmator! O zodie primeste o mostenire, alta are probleme de sanatate!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies