Interviu exclusiv cu Iuliana Doroftei de la “Bravo, ai stil!”. Vezi daca are sau nu iubit si ce premiu senzational a castigat de curand

Interviu exclusiv cu Iuliana Doroftei de la “Bravo, ai stil!”. Vezi daca are sau nu iubit si ce premiu senzational a castigat de curand
Interviu exclusiv cu Iuliana Doroftei de la “Bravo, ai stil!”. Vezi daca are sau nu iubit si ce premiu senzational a castigat de curand

Iuliana Doroftei, castigatoarea celui de-al treilea sezon al show-ului "Bravo, ai stil!" si finalista la "Bravo, ai stil! All Stars" a defilat la lansarea colectiei prietenei ei, Emiliana Burghelea.

 

Cele doua tinere, extrem de populare printre fanii emisiunii care le-a consacrat, au fost o perioada certate, dar acum sunt din nou foarte apropiate si se ajuta reciproc. 

 

Revenind insa la frumoasa Iuliana, trebuie sa spunem ca aceasta are o multime de proiecte dupa o vara in care si-a dorit mai mult sa se relaxeze.

 

"Mi-am luat o pauza dupa un an de "Bravo, ai stil!". M-am distrat, am si muncit putin, dar, gata, a venit toamna asa ca ma voi ocupa din nou serios de proiectele mele si, va spun in premiera, ma apuc de vlog.

Asta-vara am castigat titlul de Miss Diamond si voi reprezenta Romania la un concurs international. Sunt foarte fericita, mai ales ca am si castigat o vacanta in Cuba, Mexic si Maldive", a povestit Iuliana.

 

Tanara de 20 de ani este incantata si de numarul mare de prieteni pe care il are pe retelele de socializare. Fanii ii fac o multime de surprize, astfel incat protagonista noastra nu se simte niciodata singura si nici n-are cum sa fie trista.

 

"Am multi prieteni pe instagram si pe facebook si le multumesc ca sunt mereu alaturi de mine. Primesc in fiecare zi mesaje emotionante, poze, tablouri si alte cadouri frumoase de la ei. Ma inveselesc mereu", a spus influencer-ul.

 

Ei bine, nu aveam cum sa nu intrebam o fata tanara, frumoasa, celebra si plina de energie despre viata ei personala.

Surprinzator, domnisoarelor, dar mai ales, domnilor, Iuliana ne-a marturisit ca nu este indragostita si nici nu are iubit.

 

"Sunt singura si momentan imi este bine asa. Am admiratori, ce-i drept, dar deocamdata nu imi doresc o relatie. Chiar nu am ce sa spun mai mult despre viata mea personala", a declarat castigatoarea celui de-al treilea sezon al emisiunii "Bravo, ai stil!".

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

I-a spus soţului ei că nu o mai satisface în pat, aşa că el s-a răzbunat şi a torturat-o! E îngrozitor ce i-a făcut bărbatul în timpul partidei de sex. Femeia a sunat disperată la Salvare

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies