Spectacol total, maine seara, la “Vulturii de Noapte”. <In statie la Lizeanu>, <Mai intoarce, Doamne, roata> si <Vagabondul vietii mele>, in interpretare unica, marca Victor Slav, Giani Kirita si Catalin Cazacu

Spectacol total, maine seara, la “Vulturii de Noapte”. <In statie la Lizeanu>, <Mai intoarce, Doamne, roata> si <Vagabondul vietii mele>, in interpretare unica, marca Victor Slav, Giani Kirita si Catalin Cazacu
Spectacol total, maine seara, la “Vulturii de Noapte”. , si , in interpretare unica, marca Victor Slav, Giani Kirita si Catalin Cazacu

Teo Trandafir, Catalin Botezatu, Stefan Stan si Carmen Negoita sunt vedetele care dau startul unei noi editii “Vulturii de Noapte”, maine seara, de la ora 23:15, alaturi de moderatorii show-ului- Catalin Cazacu, Giani Kirita si Victor Slav.
Cu un look inedit, aproape de nerecunoscut, cei trei “crai”, Cazacu, Kirita si Slav, isi fac aparitia in platoul emisiunii, intr-o maniera unica.
“Ce este sexy la un barbat?” este prima curiozitate a vulturilor, adresata invitatilor. Raspunsurile si reactiile sunt neasteptate si dau nastere unor divergente spumoase, intre invitati si moderatorii show-ului. Daca Teo Trandafir si Carmen Negoita au o viziune aparte, referitoare la punctele forte ale unui barbat, Catalin Botezatu si Stefan Stan rastoarna situatia intr-un mod neasteptat.
Pornind de la supozitia lui Giani Kirita ca “un barbat care canta poate fi sexy”, vulturul Catalin Cazacu face o demonstratie de zile mari, pe scena emisiunii, interpretand melodia <Vagabondul vietii mele>. In mod spectaculos, Victor si Giani duc, intr-o maniera unica, distractia la cote maxime, interpretand, la randu-le, doua melodii consacrate, din repertoriul muzicii romanesti: "In statie la Lizeanu" si <Mai intoarce, Doamne, roata>.
Si asta nu este tot! Alexandru Nedelcu, semifinalist al primului sezon Exatlon, care este de profesie dansator, isi face aparitia in platoul “Vulturii de Noapte”, mai sexy ca oricand, pentru a ne oferi un dans absolut naucitor. Reactia lui Giani Kirita, in momentul in cand isi revede fostul adversar, este memorabila.
Acestea sunt doar cateva dintre momentele care vor face ca seara de vineri sa fie de neuitat, la “Vulturii de Noapte”.
Nu ratati maine seara, de la ora 23:15, late night show-ul care da startul unui weekend perfect, “Vulturii de Noapte”, cu inegalabilii Catalin Cazacu, Giani Kirita si Victor Slav.


Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Semne ca ai puteri paranormale. Este atat de evident, dar chiar tu nu ti-ai dat seama

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Regele Charles, acuzat de genocid de o senatoare indigenă în timpul vizitei oficiale în Australia: „Ne-aţi distrus pământul”

Ioan Burculet, specialistul Kfetele.ro in ASTROLOGIE si PREVIZIUNI. Ce este Destinul? Cum aflam scopul nostru in viata

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies