Prânzul de duminică. Tocană din carne de vită cu vin roşu

Prânzul de duminică. Tocană din carne de vită cu vin roşu
Prânzul de duminică. Tocană din carne de vită cu vin roşu

Prepara o mancare delicioasa care va fi pe gustul tuturor, iar tu vei sta in bucatarie doar 20 de minute.

Ingrediente pentru Tocana de vita cu vin rosu:

2 linguri rase de făină

sare

piper negru

500 g carne slabă de vită, tăiată cubuleţe

2 linguri ulei

1 ceapă mare tocată

1 căţel de usturoi zdrobit

250 g ciuperci mici

500 g cartofi cubuleţe

4 morcovi feliaţi

2 rădăcini de păstârnac feliate

300 ml supă de vită

200 ml vin roşu

1 foaie de dafin

verdeaţă

200 g varză

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Ciorba radauteana. Delicioasa si potrivita pentru o zi rece

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies