Si-a iubit Adelina Pestritu fetita din primul moment? Declaratia vedetei este incredibil de emotionanta

Si-a iubit Adelina Pestritu fetita din primul moment? Declaratia vedetei este incredibil de emotionanta
Si-a iubit Adelina Pestritu fetita din primul moment? Declaratia vedetei este incredibil de emotionanta

Adelina Pestritu traieste cea mai frumoasa perioada a vietii ei. Fiecare minut petrecut langa micuta Zenaida este o binecuvantare,  influencer-ul spunand ca nu a crezut ca exista o iubire atat de puternica si profunda precum cea pe care i-o poarta fiicei ei.

Recent, protagonista noastra a vorbit despre sentimentele unice care au incercat-o cand a tinut-o prima oara in brate pe Zenaida.

"Cateva mamici m-au speriat cand mi-au zis ca multor femei li se intampla sa nu-si iubeasca din prima copiii.

E un fenomen natural din cate spun psihologii, dar din fericire nu a fost si cazul meu. La mine a fost dragoste la prima vedere. Am iubit-o imediat pe Zeny, am simtit ca-mi explodeaza inima de drag si de fericire. E ceva inexplicabil. Nu am crezut ca pot simti asa o dragoste", a spus vedeta.

Intrebata cu cine seamana fiica ei, Ade a raspuns fara ezitare.

"Este leita Virgil...Am publicat prima poza cu ea pe instagram la doua saptamani dupa nastere pentru ca oamenii au fost alaturi de mine noua luni. Am asteptat sa mai prinda si ea culoare, sa se vada mai bine trasaturile, ca este fetita si nu vreau sa ma certe peste cativa ani ca am postat o fotografie care n-o avantaja. Asta ca o paranteza...Ce voiam sa spun de fapt este ca toti prietenii mei virtuali mi-au zis ca Zenaida seamana cu tatal ei, ca este un Virgil mai mic.

Chiar si gesturile si grimasele sunt ale lui, zici ca a facut-o singura si eu n-am fost acolo", a dezvaluit, amuzata Adelina pentru revista VIVA.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Secretul vietii fericite a frumoasei Adelina Pestritu. Uite ce face in fiecare zi. Indiferent ce i se intampla, nu uita niciodata

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies